Over GOOISCH - Gooisch... als lifestyle

Over GOOISCH

INTERVIEWS & REPORTAGES

Iedere editie van GOOISCH …als lifestyle staat vol prachtige interviews en reportages over mensen en dingen die er toe doen, hier in het Gooi. Maar niet alleen in het Gooi zelf wordt het Gooische leven geleefd. Al snel kom je er achter dat het niet alleen rozengeur en maneschijn is. Hoe Gooisch is jouw leven?

MODE

GOOISCH presenteert de nieuwste en mooiste trends van het moment. Altijd met het oog op de toekomst en het luxe leven. Maar natuurlijk ook hoe er zo Gooisch mogelijk uit te zien met een klein budget. Dus van Zara tot Prada.

REIZEN

GOOISCH gaat zowel op zoek naar hotspots als de verborgen plekjes op deze aarde. Van Ibiza tot Santorini en van Londen tot dat kleine, onbekende eilandje in de stille oceaan. Pssst… niet verder vertellen.

BEAUTY

Altijd tot in de puntjes verzorgd de deur uitgaan. Dat is hoe het hoort. Of dit nu met make-up is of met een beetje hulp van verschillende ‘doktoren’, dat maakt niet uit. In GOOISCH lees je altijd alle ins and outs over de nieuwste trends in beautyland.

SHOPPING

Mooie spulletjes om je ogen bij uit te kijken. Van luxe parelkettingen tot heerlijke nagellakjes. Natuurlijk worden de kids en de huisdieren niet vergeten. De hond hoort toch ook bij het gezin met zijn eigen bankje en luxe etensbak?

CULINAIR

De sterkok komt thuis koken. GOOISCH laat zien hoe je zelf de heerlijkste gerechten en hapjes kunt klaarmaken. In deze editie smakelijke sushitips!

WONEN

Interessante mensen zwaaien speciaal voor GOOISCH de deuren open van hun prachtige huizen We showen je de mooiste interieuren. Puur kijkgenot!