Dit zijn dé vakantiebestemmingen van 2020 - Gooisch... als lifestyle

Dit zijn dé vakantiebestemmingen van 2020

Mooiste strand - Seychellen - vakantiebestemmingen 2020

Ben jij al vakantieplannen aan het maken voor komende zomer? De voorpret is vaak minstens zo leuk als de vakantie zelf. Wordt het een roadtrip door Amerika of ga je eindelijk op die azuurblauwe zee in Zakynthos ronddobberen? Wij kunnen niet wachten om onze bucketlist verder af te werken. Mocht je toch nog wat inspiratie kunnen gebruiken… GOOISCH heeft de leukste vakantiebestemmingen voor dit jaar verzameld.

Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad heeft het allemaal. Een bruisend stadsleven, leuke restaurantjes en dankzij de ligging aan de Tafbelberg zit je dicht bij de natuur. Begin je dag met een hike in de omgeving en sluit hem af met een glas wijn op een van de prachtige stranden.

Kopenhagen, Denemarken

Soms vergeten we weleens dat Europa ook zoveel moois te bieden heeft. Bijvoorbeeld deze Scandinavische stad. Kopenhagen staat niet alleen bekend om de vrolijk gekleurde huizen. Het is ook een waar food walhalla. Van hippe foodmarkets tot gezellige barretjes en chique restaurants.

De Seychellen

Witte stranden en palmbomen mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De Seychellen is een echte droombestemming. Je hoeft niet bang te zijn dat de verveling toeslaat, want je kunt er ook geweldig snorkelen, hiken en fietsen.

Marokko

Een roadtrip door Marokko is dit jaar helemaal hot. Een huurauto is de meest ideale manier om de mooiste plekken van dit veelbelovende land te ontdekken. Wat dacht je van een safari in de woestijn en surfen aan de kust?

Costa Rica

Costa Rica is inmiddels een van de meeste gewilde landen van Midden-Amerika. En met zoveel watervallen, wilde dieren en vulkanen snappen wij wel waarom. Het is de ultieme vakantiebestemming voor iedereen die wel van een beetje avontuur houdt.

Voor welke vakantiebestemming ga jij? Deel het met ons op Facebook!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën