Gepersonaliseerde sieraden zijn helemaal in! - Gooisch... als lifestyle

Gepersonaliseerde sieraden zijn helemaal in!

Sieraden heb je nooit genoeg! Althans, dat vertel ik mijzelf keer op keer als ik weer verliefd word op een paar nieuwe juweeltjes. En zoals het een ‘echte’ fashionista betaamt gebruik ik graag het excuus dat sieraden je outfit helemaal af maken.  Maar het wordt natuurlijk allemaal nog verleidelijker als je zelf je sieraad samen kunt stellen, nietwaar?

Zo lanceerde één van mijn favoriete merken MyJewellery onlangs haar nieuwe sieradenlijn ‘Moments to collect’. En hier werd ik super vrolijk van! Deze collectie bestaat uit een ruim aanbod van sieraden – armbanden, kettingen, oorbellen – en persoonlijke bedels. Met de bedels kun je bijvoorbeeld speciale momenten uit je leven verzamelen in een mooie armband. Zo kun je ook je eigen initialen dragen of die van jouw geliefde(s). Jaaa… deze dame was bij het zien van al dat moois direct om.  En zoals je natuurlijk wel had kunnen verwachten loop ik sinds afgelopen week met de initialen van mijn kinderen om mijn pols. Maar omdat geven nog leuker is dan kopen mag ik op mijn Instagrampagina een door mij persoonlijk samengesteld armbandje verloten. Hoe leuk is dat!

View this post on Instagram

Afgelopen week lanceerde @myjewellery haar nieuwste collectie; Moments to Collect. Van een ketting met bedels tot een bedelarmband of oorringen met bedels, deze collectie heeft het allemaal! En omdat geven nu eenmaal leuker is dan kopen mag ik namens My Jewellery een door mij persoonlijk samengesteld armbandje t.w.v EUR 51,80 verloten (swipe verder om deze te bewonderen). Hoe gaaf is dat!! Hieronder de spelregels⬇️ . Tag jezelf of degene die je dit armbandje gunt . Volg mij en @myjewellery 🌸 . Voor een extra win kans, deel deze super gave give away op je stories en vergeet ons niet te taggen! ⬇️ 31 januari maak ik de winnaar bekend. #myjewellery #bedelarmband #gepersonaliseerdcadeau #winactie #win #romyish #jewelry #details #accessoires #accessories #accesoires #sieraden #sieraad #mooi #giveaway #giveawaytime

A post shared by ✨Romy Eleonore✨ (@romy_eleonore) on

Ben jij geen fan van bedels? Dan is dit allicht iets voor jou!

Zo ben ik enkele weken geleden verliefd geworden op Danicci. Een trendy sieraden merk dat zich onderscheid door haar eenvoud. Door de afwisseling van stenen kun je elke dag je eigen sieraad samenstellen, een mooie set die past bij je outfit van die dag.

En ook deze keer heb ik weer een aantal leuke sets in elkaar gedraaid.

 

Ben jij – net als ik – spontaan verliefd geworden op dit trendy merk? Dan heb ik super leuk nieuws! Want de 50ste klant krijgt een mooie set cadeau! Gebruik bij jouw aankoop de code Romy2020 en maak kans!

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën