Santé! Dit zijn ’s werelds beste voetballers - Gooisch... als lifestyle

Santé! Dit zijn ’s werelds beste voetballers

Met slechts een kleine voorsprong op de Nederlandse Virgil van Dijk won Lionel Messi dit jaar de befaamde Ballon d’Or. De 64e editie van deze prijs werd afgelopen week uitgereikt in Parijs. De ranglijst wordt samengesteld door 176 journalisten, Nederland is hierin goed vertegenwoordigd. Matthijs de Ligt werd uitgeroepen tot Talent van het jaar. Neerlands trots!

 

 

Piper-Heidsieck was verkozen tot champagne-partner van de officiële ceremonie. De winnaars ontvingen een fles Rare Le Secret Goldsmith edition met hun naam gegraveerd in de goudplaat. Dit extreem gelimiteerde meesterwerkje heeft een oplage van slechts 1000 stuks ter wereld. Vloeibaar goud gehuld in goud, dat zien wij van Gooisch graag!

 

Fotografie: Alain Mounic-L’Équipe

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën