Outfit tips voor de feestdagen - Gooisch... als lifestyle

Outfit tips voor de feestdagen

Als het blinkt, ben ik net een ekster. Ik glitter het liefst de hele week door. Zo ben ik van mening dat je nooit genoeg opvallende – lees: sparkling – items in je kast hebt hangen: van die heerlijke statement pieces waarmee je een high-end indruk maakt. En nu de feestdagen steeds dichterbij komen, is het jouw beurt om eens goed te shinen! Om je wat (kleding)stress te besparen geef ik je een aantal leuke stylingtips om een mooie feestlook te creëren.

Als we het hebben over glitter en glamour, dan laat deze prachtige Shiva jumpsuit – ontworpen door Nicolette van Dam in samenwerking met Shoeby – niets aan de verbeelding over. Dit mooie pak is verfraaid met vierkante pailletten en heeft een flared pijp.

Draag hier dit mooie sandaaltje van Mango onder.

Doe hier een paar subtiele creolen van Elli bij en je bent ‘good to go’!

Als moeder van vier kinderen maak ik meteen van deze gelegenheid gebruik om er een mini me momentje in te gooien. Want welke moeder vindt het nu niet leuk om te twinnen aan het kerstdiner?! Super leuk als jij matcht met jouw dochter in deze Shiva jurk.

Doe daar een zwarte panty of maillot onder en stijl hem af met een paar hippe lakleren Dr. Martens.

Is deze overdaad aan glitters je toch iets te veel, dan is deze look misschien wel iets voor jou! Met deze marine blauwe pailletten top van Marmelstein Studios zijn alle ogen op jou gericht.

Combineer de top met deze donderblauwe pantalon van Hugo Boss.

En maak je outfit af met een mooie gouden sandaal van Pura Lopez, en eventueel een kleine gouden oorbel zodat de aandacht uit blijft gaan naar de top.

Ben jij geen fan van pailletten? Lees dan verder en laat je inspireren.

Hoe mooi is deze body met kwastjes van Zara? Combineer de body met een mooie leren broek of nauwsluitende leren kokerrok.

 

Draag deze set met dit fraaie sandaaltje van Pura Lopez.

En voor een “touch of glitter” maak je jouw look af met deze chique veren oorbellen. Deze oorbellen heb ik in samenwerking met Paulie Pocket ontworpen, hoe leuk is dat! Maar nog leuker is dat jij kans maakt om deze oorbellen te winnen! Haal nu de nieuwe editie van GOOISCH in huis en zoek de actie op in de Gooische Geschenkengids!

Voor welke look ga jij met de feestdagen?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën