Meet the Masters! Society Nederland viert jubileum en nieuwe series Gaggenau - Gooisch... als lifestyle

Meet the Masters! Society Nederland viert jubileum en nieuwe series Gaggenau

Topchef Edwin Vinke van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in Zeeland zwaaide de culinaire scepter tijdens ‘Meet the Masters’: een exclusieve culinaire reis in de Gaggenau flagshipstore in Hoofddorp. De Kromme Watergang werd 2 dagen gesloten en zijn gehele team werd tijdelijk verhuisd voor het 336-jarige bestaan van Gaggenau. Hierbij maakte Edwin met zijn garde gebruik van de nieuwste krachten van Gaggenau op het gebied van koelen en stomen. Wij van GOOISCH als lifestyle hadden de eer om erbij te zijn en stapten in de colonne Range Rovers met chauffeurs richting Hoofddorp.

 Het toonaangevende luxemerk voor high-end keukenapparatuur, presenteerde met trots de nieuwe stoomovens en Vario koelen 400-serie. Met veelvuldig internationaal onderscheiden producten zijn ze vernieuwend in technologie en design. Gaggenau staat voor het exceptionele, consciëntieuze en progressieve. Waarden die ook Michelinsterrenchef Edwin Vinke dagelijks met zijn keukenbrigade nastreeft. Hij staat bekend om zijn passie, kwaliteit en compromisloosheid en is revolutionair in de ontwikkeling van nieuwe gerechten. Tijdens Meet the Masters stonden de thema’s heritage, koelen, koken en verlichting centraal.

 


Vario-serie
Een architectonisch statement in de keuken, zo kan de nieuwe Vario-serie het best beschreven worden. Het is een volledig integreerbare, modulaire reeks koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten, die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Geïnspireerd door grootse architectonische constructies springt het indrukwekkende, vooruitstrevende design van de hele serie in het oog.

 

De keuken als het hart van de woning


Stoomovens
In 1999 was Gaggenau de eerste die de stoomoven naar de thuiskeuken bracht. Koken met stoom heeft een grote vlucht genomen de afgelopen jaren. Het is gezond, eenvoudig en de kleuren en smaken van de ingrediënten blijven goed behouden. Exact 20 jaar na deze eerste stoomoven lanceert Gaggenau een compleet nieuwe lijn. De modellen hebben een vernieuwd interieur en extra gebruikersmogelijkheden. De stoom wordt buiten de ovenruimte opgewekt en na gebruik worden de leidingen volledig doorgespoeld en vervolgens automatisch gedroogd waardoor geuren en bacteriën tot het verleden behoren. De vergrote inhoud en nieuwe accessoires tillen de stoomovens naar een nog hoger niveau.

 


Meet the Masters
De nieuwe series banen de weg voor functionele kunst die past bij kritische personen met een verfijnde levensstijl. Twee Michelinsterrenchef Edwin Vinke kreeg de uitdaging om tijdens Meet the Masters de nieuwe krachten van Gaggenau te demonstreren. Op de gastenlijst stonden prominente Nederlanders, waaronder interieurontwerpers, architecten en journalisten. Vinke lanceerde hierbij tevens het revolutionaire product dat hij onlangs op de markt heeft gebracht: rookwortels, als plantaardige vervanger van vlees. Deze blijkt ontzettend lekker. Wij zijn fan!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën