Maak kans op de Byzoo Giraffe vacuümblender - Gooisch... als lifestyle

Maak kans op de Byzoo Giraffe vacuümblender

Win een Byzoo Giraffe Vacuümblender!

Gemakkelijk fruit en groente blenden én de voedingstoffen en versheid van je ingrediënten behouden? Dat kan met de Byzoo Giraffe vacuümblender. Vacuümblenden is de nieuwste manier van blenden waarbij ingrediënten gevacumeerd worden en oxidatie voorkomen wordt. De Byzoo Giraffe is een
krachtige powerblender die dit proces automatisch kan voltooien. Met slechts één druk op de knop start de blender het blendproces, waarbij het met zes krachtige snijbladen alle ingrediënten gemakkelijk fijngemaakt. Tevens kunnen alle programma’s apart gestart worden. De blender is ook erg veilig. Hij werkt namelijk alleen als de blendkan op de juiste manier op het motorblok geplaatst is. Hiermee is de blender ideaal om in de ochtend snel een vers ontbijt klaar te maken.

Op onze Facebookpagina mogen we eenmaal de Byzoo Giraffe vacuümblender weggeven! Doe jij mee?

Niet gewonnen of nieuwsgierig naar deze krachtige vacuümblender? Klik hier voor meer informatie!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën