Een kijkje in de tas van... blogger Romy! - Gooisch... als lifestyle

Een kijkje in de tas van… blogger Romy!

Neem een kijkje in de tas van onze blogger Romy!

Ik heb een aardige voorraad aan tassen en een aantal favorieten die ik regelmatig afwissel. Ik wil natuurlijk wel dat mijn tas matcht met mijn outfit. Klinkt jou dat ook bekend in de oren?

Je kunt denk ik best veel vertellen over de persoonlijkheid van een vrouw naar aanleiding van haar tas en de spullen die zij bij zich draagt. Maar wat zegt de inhoud eigenlijk over mij? Of wat zegt de inhoud van jouw tas over jou? En nu ben ik stiekem best wel nieuwsgierig naar jouw idee over mij als persoon naar aanleiding van alle prullaria – geef het beestje maar een naam – in mijn tas.

Mijn tas is, anders dan mijn hoofd, altijd goed georganiseerd. Dat moet ook wel, aangezien ik vaak met mijn kids op stap ga. Zo heb ik standaard een flesje hygiënische handgel, een doosje pleisters, Betadine en billendoekjes in mijn tas zitten. Dit zijn simpelweg mijn ‘Redders in Nood’. Iets wat ik mezelf heb aangeleerd toen ik kinderen kreeg. Zo moest ik van de week noodgedwongen langs de kant van de weg een sanitaire stop maken. Zoonlief kon het niet meer ophouden, dus mama trapte op de rem en daar stond ik dan in de berm met mijn zoon in mijn ene hand, de billendoekjes in mijn andere hand en de hygiënische gel tussen mijn tanden geklemd. Eind goed, al goed.

Mijn portemonnee, een doosje pleisters, autosleutels, tampons (you never know) en een pakje zakdoekjes (dat laatste tegen mijn eeuwige loopneus) reizen altijd trouw met mij mee. En als echte beauty en fashion liefhebber vind ik het wel zo fijn om spullen bij me te hebben om mezelf – als zich daar een moment voor leent – even op te frissen. Maar aan een luxe toilettas doe ik niet. Nee.. ik neem mijn spullen gewoon mee in een simpel ‘druk en sluitzakje’ of een diepvrieszakje van de supermarkt.  Een tik welke ik heb overgehouden aan mijn tijd als stewardess. Zo stap ik dus altijd zelfverzekerd met mijn flesje parfum Chanel No 5, mijn (nieuwe) favoriete lipgloss van Dior, mijn spiegeltje van Charlotte Tilbury en mijn concealer van de HEMA de deur uit. Tsjaa.. als moeder van vier en een aantal korte nachten per week kan ik niet zonder mijn concealer.

Wat zit er in de tas van onze blogger Romy?Ook kan ik niet zonder mijn UV Shield van Nannic. Een simpele zonnebrandspray die je over je make-up aan kunt brengen, hoe makkelijk is dat! Ik ben wer-ke-lijk verslaafd aan deze zonnebrand, wat mij betreft is dit een ware musthave. Zodra het zonnetje gaat schijnen, pak ik mijn zonnespray erbij.

Onmisbaar voor mijn werk is natuurlijk mijn camera en mijn mobiel. Ik wil altijd bereikbaar zijn en ik wil veel content maken.  Notities sla ik direct op in mijn telefoon, aangezien ik geen geheugen heb. En nu ik dit lijstje zo na lees begrijp ik wel waarom mijn tas altijd veel te zwaar is 😉

Als ik een avondje uit ga dan wordt niet alleen het tasje, maar ook de inhoud een stuk kleiner. Zo neem ik dan alleen mijn zakje met make-up spulletjes, mijn portemonnee, zakdoekjes en mijn autosleutels mee. Meer past er simpelweg niet in!

Volg jij Romy al op Instagram?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën