Gooisch genieten met... Linda Bot van Loveli - Gooisch... als lifestyle

Gooisch genieten met… Linda Bot van Loveli

Gooisch genieten met Linda Bot - Loveli

‘Gooisch genieten met…’: een rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Deze week spreken we Linda Bot (45). Drie jaar geleden richtte ze het merk Loveli op, maar het begon allemaal negen jaar geleden, toen haar moeder de diagnose borstkanker kreeg. “Ze kreeg toen te horen dat ze niet langer deodorant met aluminium mocht gebruiken. Ik had er toen nog nooit van gehoord dat er aluminium in een deodorant zat en dat startte mijn zoektocht naar meer informatie, maar ook naar een alternatief. Want wat kun je dan wel gebruiken?” Omdat Linda geen deodorant zonder aluminium kon vinden die écht werkte, ontwikkelde ze er zelf een. In ‘Gooisch genieten met…’ deelt ze haar persoonlijke tips, tricks & favorieten. 

loveli - linda botMijn beauty musthave is…

Mijn Power of Zen deo. Nooit meer je zorgen hoeven maken of je naar zweet ruikt. Hoeveel stress je ook hebt.

Deze trend vind ik echt helemaal niks…

Ik verbaas me sowieso over trends. We leven misschien wel in het vrijste land ter wereld en toch wil iedereen op elkaar lijken en meegaan met de laatste trends. Zo zien we er nog allemaal hetzelfde uit. Jammer.

Wat ik dan wel weer leuk vind…

Dat planten helemaal in zijn. Interieurs met planten vind ik zo fijn!

De leukste stad van Nederland is voor mij…

Dat was altijd Amsterdam, maar nu heeft Haarlem echt mijn hart gestolen. Je fietst zo naar het strand. Mijn favoriete plek is daar The Spot. Heerlijk relaxte sfeer en lekker gezond eten!

Een avond op de bank met een goed boek of een avondje uit met vriendinnen…

Avondje uit, maar dan wel lekker uit eten. Stappen hoeft niet zo nodig, maar lekker uit eten gaan en je laten verrassen door de chef vind ik geweldig.

Genieten betekent voor mij…

Met een beker matcha thee aan de waterkant van het Spaarne zitten en lekker kijken naar de bootjes en de eendjes.

Vergeet Loveli niet te volgen op Instagram!

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën