Gooisch genieten met... Karin Boon - Gooisch... als lifestyle

Gooisch genieten met… Karin Boon

‘Gooisch genieten met…’: een rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Deze week spreken we Karin Boon (44), getrouwd met Mark en mama van dochter Rosalie (10) en zoon Stijn (9). Karin is woonachtig in het mooie Lunteren, zoals ze zelf zegt: “Misschien wel ’t Gooi van Gelderland.” Karin runt samen met haar compagnon Yaelle het full service marketingbureau The Brand Agency. In ‘Gooisch genieten met…’ deelt Karin haar persoonlijke tips, tricks & favorieten. 

Dit vind ik het leukst aan mijn werk…

Voor mij is creatief mogen zijn en ondernemen de perfecte combinatie. Geboren als oudste in een gezin van twee kinderen, met een succesvolle ondernemende vader, opa en een creatieve moeder, heb ik van alle drie veel meekregen. Het starten van een eigen onderneming was een logische volgende stap. De samenwerking met mijn compagnon Yaelle is misschien wel het allerleukste. We delen veel passies, op zowel zakelijk als privévlak en dat maakt ons ook succesvol als business partners.

Mijn perfecte zondagochtend begin ik met…

Een kopje koffie en heerlijke Peijenburg koek een laagje roomboter, mijn guilty pleasure. Vervolgens heerlijk op de bank plonzen en samen met mijn kindjes lekker een zondagochtendfilm kijken, ultiem genieten!

Als ik moet kiezen tussen nooit meer winkelen of nooit meer uit eten…

Zonder over na te denken, kies ik voor nooit meer uit eten. Al als klein meisje heb ik een enorme passie voor fashion.

Deze beautyproducten gebruik ik elke dag…

Of eigenlijk kan ik niet meer zonder!

  • Sans Soucis Deep Moist Depot
  • Dag en Nachtcrème Sisley
  • Concealer Sisley
  • Clinique CC Cream
  • Mac Blush
  • Shimmer Becca Cosmetics
  • Mac oogschaduw
  • HEMA Wink Mascara
  • Favoriete parfum: ZARKOPERFUME Molecule & Dior Addict

Voor een uitgebreide lunch met vriendinnen ga ik het liefst naar…

Restaurant Slangevegt in Breukelen, vooral in de zomer. Lekker genieten aan de Vecht met een lekker glaasje Chardonnay, want die schenken ze hier het allerlekkerst. Of MAUVE in Laren, een gezellige locatie waar je volop kunt genieten van het eten en van het gezelschap.

Genieten betekent voor mij…

Met het gezin vakantie vieren in bijvoorbeeld Zeeland of Miami. Genieten van de prachtige stranden, zwemmen met de kids, een goed boek lezen en uren tafelen met mijn man en een goed glas wijn. In Nederland vind ik het heerlijk om thuis te zijn met vrienden. Weet je waar ik ook van kan genieten? Met vriendinnen gezellig op een vrijdagavond kletsen, wijntje erbij en lekkere vrouwenpraat. Heerlijk vind ik dat!

Vergeet Karin niet te volgen op Instagram!

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

 

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën