Hotspots Ibiza: deze mooie plekjes wil je niet missen! - Gooisch... als lifestyle

Hotspots Ibiza: deze mooie plekjes wil je niet missen!

Deze Ibiza hotspots wil je niet missen!

Ibiza is niet voor niets een van de populairste eilanden van Spanje. Dat komt niet alleen door het bruisende nachtleven: het eiland is veel meer dan dat. Van witte strandjes tot hippiemarkten en een historisch centrum, voor ieder wat wils! Heb jij Ibiza op je bucketlist staan? Vergeet dan vooral niet de volgende hotspots op Ibiza te bezoeken!

1. Hotspots Ibiza: Aguas Blancas strand

Op zoek naar het mooiste strand van Ibiza? Dan moet je Aguas Blancas zeker niet overslaan. Dit stukje paradijs is gelegen in het noordoosten van Ibiza en wordt omringd door kliffen en rotsen. De ongedwongen sfeer op dit strand maakt het ook zeer geliefd bij de lokale bevolking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SOFIA GOMEZ FONZO (@sofiagomezfonzo) op

2. Hotspots Ibiza: Bezoek een hippiemarkt

Je kunt Ibiza natuurlijk niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan een hippiemarkt. Op deze kleurrijke markten vind je talloze producten, van handgemaakte sieraden tot vintage tassen. Tip: de avondmarkt van Las Dalias is een aanrader als je van de echte hippiesfeer wilt proeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Las Dalias Ibiza Oficial (@lasdaliasibiza) op

3. Hotspots Ibiza: Eten bij La Bodega

Patatas bravas, gehaktballetjes in tomatensaus en gemarineerde olijven. Wij zijn dol op tapas! Maar waar eet je de beste tapas van Ibiza? Ken je Restaurant La Bodega al? Dit restaurant staat niet alleen bekend om het eten, ook de traditionele charme van het interieur en het vriendelijke personeel maken dat dit het beste tapasrestaurant van Ibiza is.

4. Hotspots Ibiza: Feesten in Ushuaïa

De hele zomer worden de beste dj’s ter wereld ingevlogen en bruist het eiland als geen ander. Grote namen als Tiësto en Martin Garrix draaien regelmatig in de bekendste openluchtclub van het eiland: Ushuaïa. Als je van een feestje houdt moet je hier natuurlijk zijn geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (@ushuaiaibiza) op

5. Hotspots Ibiza: Ibiza-stad

Cultuur snuiven doe je in de hoofdstad van Ibiza: Eivissa (of: Ibiza-stad). Het prachtige centrum staat niet voor niets op de Unesco Werelderfgoedlijst. Slenter uren door pittoreske straatjes en kijk je ogen uit in de haven.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën