Win: 5x regular duo-tickets voor Say Yes To The Dress Event by Koonings - Gooisch... als lifestyle

Win: 5x regular duo-tickets voor Say Yes To The Dress Event by Koonings

Say Yes To The Dress - Event met Fred van Leer

Win jij een van de 5 regular duo-tickets voor het Say Yes To The Dress Event by Koonings in Deurne? Doe dan mee met onze winactie op Facebook!

Ben jij een bride-to-be of fan van Say Yes To The Dress? Dan moet je zondag 15 september 2019 zeker nu al in je agenda noteren. Koonings presenteert hét Say Yes To The Dress Event in Deurne! Natuurlijk is Fred van Leer, presentator van deze razend populaire TLC-serie, hierbij aanwezig als speciale VIP-gast. Maar ook Lonneke Nooteboom en Kim Kötter zijn van de partij voor stijladvies en tips op de catwalk. Het wordt een bruisende happening met een optreden van OG3NE, veel shows, advies en fun. Elk uur wordt een make-over-bride uit de bezoekers geselecteerd. Er is een pop-up terras met foodtrucks aanwezig waar je heerlijk tot rust kunt komen, uiteraard met een verfrissend drankje in je hand. Ook aan de mannen is gedacht, dus vergeet je partner niet mee te nemen.

Say Yes To The Dress - Bruidsshow finale

 

Over Koonings The Wedding Palace

Koonings The Wedding Palace is als grootste bruidsmodezaak ter wereld al sinds het begin de vaste host van Say Yes To The Dress Benelux. Hier vind je bruidsjurken in elke stijl, elke maat en elke prijs. Van hip en modern, tot klassiek of romantisch. Ook voor de man en de gasten zijn er outfits in elke smaak. En dat allemaal in een paleis van 11.000 vierkante meter waar je van de ene in de andere verbazing valt. Als je er nog nooit bent geweest, mag je dit event niet missen! Nu al (of meer) kaartjes scoren? Klik hier!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën