Gooisch genieten met... Mieke Jansen van Goodiebox - Gooisch... als lifestyle

Gooisch genieten met… Mieke Jansen van Goodiebox

‘Gooisch genieten met…’: een rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Ditmaal spreken we Mieke Jansen (27), Country Manager NL van Goodiebox. Met Goodiebox stuur je jezelf iedere maand een cadeautje toe; een box vol beauty t.w.v. € 65 voor slechts € 19,95. Een paar jaar geleden kwam Mieke dit concept tegen in Denemarken. “Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde via LinkedIn een berichtje naar de CEO. Twee weken later zat ik in een vliegtuig naar Kopenhagen voor een ‘kopje koffie’ en op 8 maart 2018 hebben we Goodiebox officieel gelanceerd in Nederland”, vertelt Mieke. In ‘Gooisch genieten met…’ deelt Mieke haar persoonlijke tips, tricks & favorieten. 

Fotografie: Marie Brandt

Over beautyproducten gesproken, mijn favoriet is…

Carmex Lipbalm. Het product dat ik overal mee naartoe neem en die je lippen echt goed verzorgt. Dit product zat in onze eerste Goodiebox en is ook als best beoordeeld door onze members van alle producten in 2018.

Daarnaast zit dit standaard in mijn tas…

Oh oops! Dat heb ik net al verklapt. Maar naast de lipbalm, heb ik altijd zonnebrandcrème voor mijn gezicht van Biodermal bij me. Ik verbrand snel, en vind niets belangrijker dan goed beschermt te zijn.

Bij deze film moest ik een traantje wegpinken…

Lion King. En een beetje beschamend om te vertellen: ik kwam er pas op mijn 21e achter dat de film niet afloopt wanneer Mufasa overlijdt. Haha, een beetje stom misschien, maar ik werd hier vroeger zo verdrietig van dat we de film na deze scène uit hebben gezet. Toen ik op latere leeftijd bijna de film afzette na afloop van deze scène, was dit (ondanks die tranen… ja weer!) meteen ook een hilarisch moment.

Mijn ideale vakantiebestemming is…

Guatemala voor reizen, Bali voor vakantie. Mooie natuur, cultuur, heerlijk strand en fantastisch lekker eten. Maar het belangrijkste van alles vind ik altijd: het gezelschap met wie je bent. Dat kan elke plek een leuke bestemming vol herinneringen maken.

Voor de lekkerste koffie (of thee) loop je binnen bij…

Koffie ben ik niet zo’n fan van, hoewel ik de geur echt heerlijk vind. Maar thee des te meer en die drink ik het allerliefst met mijn beste vriendin Els. Zij heeft ook een prachtige theetafel waar ik me als een soort kind in de snoepwinkel voel als ik er één uit mag zoeken

Genieten betekent voor mij…

Leuke herinneringen maken met veel positieve energie om me heen van vrienden, familie of collega’s. Bij Goodiebox noemen we dat soort momenten ook wel “Happy Moments”, en daar geloof ik echt in. Het zijn van die momenten die je niet vergeet. Soms is het een gevoel van happiness, als ik met al mijn vriendinnen aan tafel zit en we schaterlachen om niets. En soms is het een moment van trots, als ik bijvoorbeeld met een glimlach naar afgelopen jaar kijk en weet hoe we met een geweldig team Goodiebox hebben neergezet in Nederland.

Vergeet Goodiebox niet te volgen op Instagram!

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën