Back to school: win 3x set XT luis - Gooisch... als lifestyle

Back to school: win 3x set XT luis

De kids gaan (bijna) weer terug naar school en dat betekent helaas ook dat het hoofdluisseizoen weer aanbreekt. Toch krijgen veel kinderen tijdens de zomervakantie al last van hoofdluis, want deze beestjes zijn echte waterratjes! Ze kunnen meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast. Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas. Het merk XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden op een effectieve en vriendelijke wijze in één behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nog beter; XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

XT luis Once

XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Dubbel grondig en veilig in gebruik.

 

XT luis Protect & GoXT luis - antiluismiddel

XT luis Protect & Go is klinisch bewezen en makkelijk in gebruik. Het beschermt tegen hoofdluis en helpt zo mee om besmetting te voorkomen. Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Spray in het haar en klaar! Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind beschermd worden tegen hoofdluis. Dat betekent feestjes en logeerpartijen zonder kopzorgen!

 

Wij mogen nu tweemaal een set van de Once en Protect & Go weggeven! Ben jij benieuwd naar deze producten ? Doe dan mee met de winactie op onze Facebookpagina!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën