5 x alcoholvrij de zomer door - Gooisch... als lifestyle

5 x alcoholvrij de zomer door

Het is hartje zomer, en life is easy. Het bourgondische leven aan het zwembad, in het park of op het terras voert de boventoon. Wat is het heerlijk vertoeven met een glaasje wijn of biertje in de hand! Van het laatste zijn steeds meer lekkere alcoholvrije dorstlessers te vinden. Maar de wijn, tja… die lijkt achter te blijven. Of toch niet? Petit Plaisir is een webshop met een excellente selectie alcoholvrije wijn en spirits. Bijzondere producten die meer voordelen hebben dan een glaasje genieten. Zo breng je 5 keer alcoholvrij de zomer door!

1. Elke dag Champagne ontbijt

Het is vakantie en dat mag gevierd worden! Een champagne ontbijt op bed kan nu elke dag met de sprankelende bubbels van Petit Plaisir. Onze aanrader voor de zomer? Vendôme Mademoiselle Rosé. Chique, zomers, heerlijk.

 

2. When you drive, you can drink

Op weg naar Zuid-Frankrijk maak je gewoon de eerste fles in de file alvast open.  Je moet immers goed drinken. Om de vakantiestemming er alvast in te krijgen raden we gin-tonics aan met Nona June Premium Spirit.

 

3. Glaasje wijn tijdens je werklunch

Als je toch moet werken dan mag je jezelf best in de watten leggen. Een glaasje wijn tijdens de lunch op het terras kan nu gewoon. Je focus blijf je behouden, terwijl  je een ontspannen momentje hebt gepakt. Lekker bij de lunch: Vendôme Chardonnay.

 

4. Sweet sunshine

De zon, doet haar werk niet alleen voor je teint. Een glaasje wijn tikt met hogere temperaturen extra hard aan. Een alcoholvrij wijntje is niet alleen een heerlijk alternatief, de kater blijft ook uit.  Een leuke variant op een mousserende wijn: Blå Sparkling Tea.

 

5. Behoud je bikinibody

Wist je dat een wijntje rond de 70 calorieën per 100 ml kan bevatten? Een alcoholvrij wijntje wordt ook wel een ‘skinny wijntje’ genoemd en dat is niet voor niets. Met rond de 20 calorieën per 100 ml is het verschil aanzienlijk. Een extra glaasje en je bikinibody behouden, dat is het proosten waard! De nieuwe grote zus van de piccolo flesjes ligt nu in het assortiment van Petit Plaisir: Vinada Sparkling Rosé.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën