Slangenprint schoenen: 5x onze favorieten bij Winkelstraat.nl - Gooisch... als lifestyle

Slangenprint schoenen: 5x onze favorieten bij Winkelstraat.nl

Ben jij van plan om deze zomer een festival (of twee) mee te pakken, of wil je er gewoon lekker hip bijlopen? Met deze trend sla je nooit de plank mis: slangenprint schoenen zijn helemaal hot. We zochten de stoerste exemplaren uit de collectie van het merk Nubikk uit bij Winkelstraat.nl en geven je ook nog bondig modeadvies over hoe ze te dragen. Voor welk model kies jij?

5x de leukste slangenprint schoenen

Cowboylaarsjes - slangenprint schoenen

Stoere cowboylaarsjes met opvallende slangenprint. Leuk met een zomers jurkje, een crossbody tasje en een grote hoed. Voeg wat kleur toe door middel van accessoires.

Holly Golf Python

Ugly sneakers - slangenprint schoenen

Combineer twee trends in een klap met deze ‘ugly’ sneakers met slangenprint, ook al vinden wij ze alles behalve lelijk. Draag ze met skinny high ankle jeans, een lichtblauwe blouse en een leuk riempje. Maak je look af met een lekker fris make-upje of misschien wel een knallende lipstick.

Lucy Boulder Phyton

festival look: slangenprint schoenen

Een tikkeltje ‘anders’, maar zeker wel modieus, dat zijn deze lage biker boots van Nubikk. Voor de perfecte festival look: leren rokje erboven, een zwart topje en een stoer spijkerjasje en je bent good to go!

Fae Stella Snake

Daar zijn ze weer, maar nu in een andere kleur. Deze sneakers zijn qua kleuren net wat ‘warmer’ en dat staat vooral goed bij zongebruinde benen. Draag ze met een wit jurkje en grote zonnebril voor de ultieme zomerlook.

Lucy Boulder Dierenprint

slangenprint veterboots

En last, but not least: deze stoere veterboot met zwart-witte slangenprint. Draag deze boots met een midi- of maxirok en een leuk (off-shoulder) topje. Maak je outfit af met een combinatie van verschillende oorbelletjes en armbandjes.

Fae Roma Dierenprint

Wat vind jij van de slangenprint schoenen trend? Laat het ons weten door een reactie achter te laten of mee te praten op onze social media kanalen!

Volgens Winkelstraat.nl zijn Nubikk en Drykorn de meest populaire merken van het moment. Heb jij al iets van deze merken in je kledingkast?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën