Win een fles wijn voor Vaderdag! - Gooisch... als lifestyle

Win een fles wijn voor Vaderdag!

wijn vaderdag

Nog geen cadeau voor Vaderdag geregeld? Dan is deze winactie iets voor jou! In samenwerking met Greetz maken wij zes lezers blij met een fles wijn naar keuze, die jij als verrassing kunt geven aan je eigen vader of man. Een perfect cadeau voor deze feestelijke dag.

Bij Greetz kun je verschillende wijnen vinden waar je uit kunt kiezen. Er is een uitgebreid assortiment van rode, witte en rosé wijnen afkomstig uit verschillende windstreken. Leuk is de optie om bij verschillende wijnen het etiket te bewerken, zo kun je bijvoorbeeld een foto van je vader uploaden om zo een unieke fles wijn te krijgen die perfect past bij Vaderdag.

Wat kun je exact winnen?

De 6 winnaars van de winactie ontvangen een tegoedcode van 30,-. Daarvan is ongeveer 7 euro bestemd voor de bezorgkosten, waardoor dus €23,- overblijft voor een fles wijn naar keuze (eventueel in combinatie met een Vaderdagkaart).

Nieuwsgierig? Bekijk dan de flessen wijn en de Vaderdagkaarten waar je uit kunt kiezen.

De wijn kun je laten bezorgen op elk adres in Nederland. Je kan de wijn dus direct sturen naar de vader, maar ook bij jezelf zodat je de wijn zelf kunt overhandigen.

Hoe kun je winnen?

Ga snel naar de Facebook pagina van Gooisch voor meer informatie! Succes!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën