Phemke: stijlvol genieten van de zomer - Gooisch... als lifestyle

Phemke: stijlvol genieten van de zomer

Phemke Resortwear: duurzaam modemerk met een missie

Zwoele zomerdagen zijn nog zoveel fijner met een goed glas wijn in je hand, goed gezelschap om je heen en de perfecte beach bag om je arm. Mocht jij nog op zoek zijn naar een fijne strandtas, neem dan een kijkje op onze Facebookpagina. We geven een prachtig exemplaar van het merk Phemke weg!

Over Phemke

Phemke is een stijlvol en ecovriendelijk modemerk, opgericht door Femke Speelman. Tijdens haar reizen heeft Femke meer dan vijftig landen bezocht en ze heeft zelfs in Saudi-Arabië, de Verenigde Staten, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) gewoond. Hierdoor is zij veel bijzondere verhalen en personen tegengekomen. Ze wilde deze verhalen vangen in mooie, ambachtelijke producten en zo verder de wereld over laten gaan. Met haar merk biedt ze werkgelegenheid en financiële zelfstandigheid voor lokale vrouwen in landen als India, Madagaskar en Cambodja. Alle producten zijn op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt gemaakt door lokale ‘artisans’. De collectie bestaat uit accessoires, mooie strandtassen, zomerse jurkjes, maxi dresses, jumpsuits en cover ups. Maak je look af met opvallende oorbellen en een mooie clutch en je bent klaar voor zomerse avonturen!

Phemke - duurzaam en handgemaakte strandtasDe perfecte (strand)tas: de Dhurrie tote van Phemke

Alle tassen worden met liefde gemaakt door de vrouwelijke artisans, waardoor elk exemplaar een limited edition op zich is. Ze maken hierbij gebruik van handgeweven materialen en het zachtste leer. De Dhurrie tas die we mogen weggeven wordt met de hand gemaakt in India.

Doe jij mee aan onze actie? Vergeet dan niet om Phemke te liken op Facebook!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën