Kanten pantysokken & high heels... lekker stijlvol! - Gooisch... als lifestyle

Kanten pantysokken & high heels… lekker stijlvol!

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik als klein kind erg onder de indruk was van de kanten sokjes trend, uiteraard gecombineerd met zwarte lakschoentjes. Wat vond ik dat toch prachtig! Dus toen dit modeverschijnsel een paar jaar geleden weer boven kwam drijven in modeland, maakte mijn hart een vreugdesprongetje. En ook dit jaar is het weer helemaal hip, hot & happening: kanten sokken in je hooggehakte schoenen. Verstop je sokken niet meer, maar deel ze met de wereld! Combineer je high heel met een leuke kanten sok en heb je een beetje lef, draag dan sandalen met een sokje erin. Vandaag speciaal voor jou op Gooisch.nl de mooiste adresjes voor jouw kanten sokken!

Ga je voor een chique uitstraling ga dan voor de visnet sokjes van Fun Flamingos. Combineer deze bijvoorbeeld met een dichte pump en een opgestroopte  spijkerbroek en je bent good to go!

Durf jij een uitdagendere look aan? Ga dan voor een open sandaaltje in combinatie met deze prachtige kanten sokken met parels.

Voel jij je toch prettiger bij het veilige wit? Dan is dit lieflijke sokje van Falke wel iets voor jou! Te leuk in combinatie met casual een zomers jurkje.

En wat dacht je van dit kleurrijke exemplaar van Falke. Hiermee maak je een echte statement!

Kun jij niet wachten tot de zomer? Ga dan alvast voor een heerlijke summer vibe met deze vrolijke sokjes van Toffe Kousen.

Ben jij toch meer een sneaker type? Dan zijn deze eyecatchers wel iets voor jou!

Spotten wij jou binnenkort ook met een paar kanten sokjes op het terras?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën