Dutch & bold: classy armbandjes van GoldBandits - Gooisch... als lifestyle

Dutch & bold: classy armbandjes van GoldBandits

Een tikkeltje ondeugend, tijdloos en elegant, dat zijn de ingrediënten van GoldBandits.

GoldBandits tells her story…
Kies de bedel die bij jou past. Een High Heel met bijpassende quote “The only way is up” voor de dames, een Musicalnote met de quote “Music is the voice of the soul” voor muziekliefhebbers of een Clover met de quote “Create your own luck” voor iedereen die wat geluk kan gebruiken. Dit zijn maar een paar voorbeelden uit de reguliere collectie van GoldBandits. Daarnaast heeft GoldBandits een aantal in het oog springende collecties. Echte eyecatchers: de ‘Specials’, de ‘I dare you’ en de zeer onderscheidende ‘Bandits Stones’-collectie.

De bedels van GoldBandits worden op een satijnkoord geknoopt in (bijna) iedere gewenste kleur. Door de variëteit in bedels, het merendeel ook nog eens verkrijgbaar in rosé-, geel-, en witgoud, vertelt iedereen zijn of haar eigen verhaal door meerdere armbanden te combineren of door meerdere bedels op het satijnkoord te laten knopen. En natuurlijk is GoldBandits voor haar én hem!

GoldBandits is verkrijgbaar bij juweliers, conceptstores & fashion boutiques in het midden- & hoogsegment in Nederland. En dat is leuk: wij hebben een mooie abonneeactie met dit toffe merk!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën