Hét perfecte cadeau voor Moederdag: De 'Mother & Daughter Bracelet' van My Jewellery - Gooisch... als lifestyle

Hét perfecte cadeau voor Moederdag: De ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery

Moederdag cadeau: Mother & Daughter Bracelet van My Jewellery

Dit jaar een keer geen doos bonbons, bos rozen of haar favoriete geur: gooi het over een andere boeg met de mooie ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery. Hiermee zit je zeker goed op Moederdag.

Wil jij de belangrijkste vrouw in je leven op Moederdag verrassen met een cadeau dat voor altijd is? Ga voor de ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery: past overal bij en heeft ook nog een mooie betekenis.

Perfect match voor Moederdag

Ook dit jaar lanceert het trendy sieradenmerk My Jewellery weer een speciale moeder-dochter armband. Het idee hiervoor is niet zomaar uit de lucht komen vallen: “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.” De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschapskettingen die je vroeger met je beste vriendin had: de bedels passen perfect in elkaar, maar zelfs los is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staat symbool voor de relatie tussen moeder en dochter. “Het was voor mij logisch dat het ontwerp voor deze armband vooral de liefde voor moeder en dochter moest uitdragen op een toegankelijke manier”, licht Sharon verder toe.

De armband is allesbehalve smaakgevoelig (met een hartje zit je immers altijd goed), fijn afgewerkt, gemaakt van stainless steel waardoor-’ie niet verkleurt en in maat te verstellen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en rosé. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij vloekt bij de rest van je armbanden. Al sla je de plank met zo’n subtiel exemplaar eigenlijk nooit mis. En heb je al wat voor Moederdag? Niet erg, want met deze armband kun je elk moment iemand blij maken.

Moederdag tip: moeder dochter armbandje van My JewelleryMy Jewellery

Sharon Hilgers (29) is eigenaresse en founder van My Jewellery. Ze begon in 2011 (naast haar baan als docent Frans) met het verkopen van sieraden. In 2015 opende My Jewellery haar eerste kleine boutique (60m2) in thuishaven ’s-Hertogenbosch. Klanten uit heel Nederland kwamen naar de winkel en vanaf
toen is het merk echt gaan groeien. Nu, zeven jaar later, heeft Sharon een team van ruim 180 jonge, creatieve en enthousiaste mensen bij het bedrijf werken.

My Jewellery is een sieraden- en modemerk dat precies weet waar (jonge) vrouwen naar op zoek zijn. Door de snel wisselende collecties, fijne prijzen en unieke strategie, heeft het merk in enorm tempo negen boutiques, één shop-in-shop, meer dan 400 partnerstores en een trouwe fanbase van duizenden modeliefhebbers opgebouwd.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën