Heerlijke zomerse geuren: de nieuwste parfums bij Lianne Tio Luxury - Gooisch... als lifestyle

Heerlijke zomerse geuren: de nieuwste parfums bij Lianne Tio Luxury

Op bezoek bij Lianne Tio Luxury

Draaien jullie je ook om als er iemand voorbij loopt die lekker ruikt? Ik wel namelijk! Op een of andere manier wil je toch even weten wie er bij dat luchtje past. Ook vind ik het fantastisch als mannen lekker ruiken. Het trekt aan en het geeft direct zo’n verzorgde indruk.

Op bezoek bij Lianne Tio Luxury mochten we de allernieuwste zomerse geuren ruiken. En yes, natuurlijk ging ik niet zonder luchtje naar huis, maar wat was het moeilijk om een keuze te maken. Normaal val ik op frisse geuren in de lente en zomer, niet te zwaar. Geuren met jasmijn, hout en leer zijn meestal favoriet bij mij. Grappig hoe dat uiteindelijk toch weer samenvalt.

Tegelijkertijd wilde ik me vooral ook laten verrassen. Bij deze geweldige winkel, waar shoppen vooral een speciale beleving is, kunnen ze je goed adviseren. In ongeveer 15 minuten hebben ze een heel goed gevoel welke geur bij jou past. En dan begint het ruiken en uiteindelijk het kiezen! Ik was blij verrast, terwijl ik het altijd heel moeilijk vind om een parfum te vinden.

We maakten deze keer kennis met de zomerse geuren. Ja, ook in “ruik-lekker-land” heb je winter- en zomergeuren. Klimaat en temperatuur hebben wel degelijk invloed op hoe een geur zijn uitwerking heeft op onze huid en wat je graag wilt ruiken. Bedenk zelf dat bij een zonnetje aan de hemel en een gin-tonic een heel andere geur past dan bij vallende bladeren en een glas rode wijn voor de open haard. Zo is het ook logisch dat je in andere continenten heel andere geuren ruikt, maar die daar ook passen! Je associeert dat met daar en neem je zo’n geur mee naar huis, ruikt het hier toch anders. Maar dat even ter zijde!

Lianne Tio Luxury parfums

Ik leerde nog iets heel anders, waarschijnlijk omdat het me nooit eerder verteld is. Maar een goede tip is dat je in de lente/zomer beter voor een geur kunt kiezen zonder alcohol. Alcohol laat namelijk vlekken op de huid achter bij het zonnebaden. Ik heb daar ervaring mee, helaas, en deze gaan nooit meer weg!

Welke zomerse geuren hebben we mogen ruiken bij Lianne Tio Luxury?

  1. De geur “Erawan” is een unisex parfum met een eigen karakter. Het perfecte parfum om te delen met jouw zomerliefde. Dus ideaal om te ‘sharen’.
  2. Sweet Flowers” heeft de geur van een lekkere zoete suikerspin. Fluweelzachte witte perzik geur wordt gecombineerd met patchouli, jasmijn en vanille.
  3. De createurs van “Marc Antoine Barrois – B683” lieten zich inspireren door hun jeugd. Ervaar de geur van leer en hout en de liefde van je ouderlijk huis of wat je ruikt als je bij jouw oma komt.
  4. Carner Barcelona Latin Lover“: Latin Lover is een verslavend parfum dat de aandacht trekt van de zintuigen. Een fijne balans tussen zachte verleiding en hevige passie. De perfecte mediterrane zomergeur voor de vrouw die weet wat ze wil. Haha, ja sorry, deze is het uiteindelijk voor mij geworden!!! Wow, wat vind ik dit een aanwinst. Ben ook nieuwsgierig hoe mensen hierop gaan reageren.
  5. MDCI Péché Cardinal” is een verleidelijke melange van zinnelijk en zoet. Blijf je dit jaar in eigen land? Door de Bellini-achtige geur waan je je even in het warme, prachtige Italië.
  6. Pont Des Arts“: Deze sensuele unisex parfum speelt met raffinement en elegantie. De citrus extracten brengen frisheid en nabijheid. Het hout en de specerijen brengen karakter en sensualiteit vol glans. Persoonlijk houd ik wel van unisex geuren, het heeft bij vrouwen vaak een ‘verleidelijke’ uitwerking.
  7. Annick Goutal – Rose Pompon Body Crème“: Geen zin om parfum te sprayen in de zon? De body crème van Annick Goutal de musthave van deze zomer. De crème hydrateert de huid en ruikt naar een fris bloemenparfum.

Bedenk dat deze geuren niet te koop zijn bij de normale drogist, je kiest echt voor een persoonlijke touch! Een eigen luchtje waarmee je onderscheidt van anderen. En dit is slechts een kleine greep uit hun assortiment.

Lianne Tio Luxury zomergeuren

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën