Deze cocktails drinken echte Gooische meisjes dit jaar - Gooisch... als lifestyle

Deze cocktails drinken echte Gooische meisjes dit jaar

cocktail trends

Echte Gooische meisjes houden wel van een cocktail op zijn tijd, maar de klassieke Mojito en Cosmopolitan slaan ze dit jaar over. Ze volgen liever de laatste trends in cocktailland. Van een wijncocktail tot een wortel-gember cocktail, de meest bijzondere combinaties komen deze zomer voorbij. Cheers!

Virgin cocktails

Een alcoholvrije cocktail suf? Zeker niet. In 2019 is er namelijk nog nooit zo veel vraag geweest naar dit drankje. Een alcoholvrije cocktail betekent ook nog eens een katervrije ochtend. Dat is natuurlijk al een win-win!

Roze cocktails

Wij zijn fan van deze kleurrijke cocktailtrend. Vergeet geen foto te maken want deze roze cocktails zijn helemaal Instagramwaardig.

Wijncocktails

Wijncocktails zijn deze zomer hot. Probeer bijvoorbeeld eens de rojito. De rum van de mojito vervang je in deze cocktail voor een frisse rosé. Heb jij al zin om te proosten?

Groenten cocktails

Een cocktail op basis van gele biet, paprika en agave. Wat kan er dit jaar eigenlijk niet in jouw cocktail belanden? Van bijzondere smaken ben je deze zomer gegarandeerd.

Duurzame cocktails

Duurzaamheid kan in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Weggooien is zonde en daarom worden dit jaar ook de kliekjes in jouw cocktail gemixt.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën