Witte laarsjes: 70’s en 80’s maken een comeback! - Gooisch... als lifestyle

Witte laarsjes: 70’s en 80’s maken een comeback!

Romy Koster - fashion stylist

Veel trends uit de jaren 70’s en 80’s maken een comeback. Denk aan statement oorbellen, plissé rokken en witte laarzen. Ben jij bang dat witte laarzen juist een fashion faux pas zijn? Daar zijn wij van GOOISCH het niet mee eens! Een wit laarsje maakt je outfit lekker fris en zeer geschikt voor het voorjaar. Combineer je witte laarsjes bijvoorbeeld met felle kleuren, een leuk printje of een jeans. Je kunt er simpelweg alle kanten mee uit. Dus speciaal voor jou een selectie van de meest trendy witte laarsjes!

En als wij dan toch terug in de tijd gaan, dan doen wij het natuurlijk meteen goed. Dit jaar moet je toch echt een paar blokhakken in je schoenenkast hebben staan. De stevige hak is super comfy en biedt jouw outfit zowel een sportieve als sexy look. Neem nu bijvoorbeeld dit fantastische paar van Nubikk.

Of dit fijne laarsje van Mango:

Ook cowboylaarzen zijn he-le-maal hot & happening dit seizoen. En met dit geweldige paar van Toral geef je jouw outfit een boost!

 

Ben je toch op zoek naar een klassiekere uitstraling, ga dan voor dit prachtige laarsje van de Zara:

Is een geheel wit laarsje misschien toch iets te gewaagd voor jou dan biedt dit mooie enkellaarsje van Colette Sol de uitkomst!

 

Of dit knappe laarsje van Sacha:

 

Zoals je ziet is er voor elk wat wils en hoe fijn is dat! Hopelijk hebben wij jou weer kunnen inspireren. Alvast heel veel shopplezier gewenst!

PS meer fashion inspiratie? Volg Romy dan op Instagram!

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën