Gooisch genieten met... Maureen van Aken - Gooisch... als lifestyle

Gooisch genieten met… Maureen van Aken

Maureen van Aken - Pure Beauty PR

‘Gooisch genieten met…’: een rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Voor Maureen van Aken van Pure Beauty PR zit genieten in de kleine dingen. Maureen wordt dit jaar 50 en ze woont al ruim 25 jaar in het landelijke Reeuwijk aan de Reeuwijkse plassen, samen met haar man Bart en dochter Julie. “De natuur om mij heen heeft mij geïnspireerd om in 1998 te gaan werken met biologische cosmetica. Eerst als marketing & sales manager bij Dr. Hauschka en sinds 2010 met mijn eigen PR bureau Pure Beauty PR waar ik green, clean en sustainable beauty merken mag vertegenwoordigen met een verhaal en een missie.” In ‘Gooisch genieten met…’ deelt Maureen haar persoonlijke tips, tricks & favorieten. 

Mijn favoriete fashion item van dit moment…
De prachtige handgemaakte oorbellen van LOTT. Gioielli. Ik heb ze in verschillende kleuren en materialen en ze geven mijn outfits die extra touch of beauty.

Ik kan niet zonder dit beautyproduct…
Dit is voor mij een onmogelijke vraag, omdat ik niet één product kan kiezen. Er zijn gewoon té veel mooie beauty producten en ik ben echt van het layeren van producten, dus hierbij een klein aantal van mijn favorieten waar ik niet zonder kan. Alpha-H Liquid Gold: de basis is dit vloeibare goud die mijn huid zacht exfolieert en verstevigt tegelijk. Colour&Spice Botanical Healing Oil is een luxueuze natuurzuivere olie voor mijn gezicht met biologische wilde blauwe bes die verjongend werkt en mijn huid super zacht laat aanvoelen. En eigenlijk de allerbelangrijkste ter bescherming van mijn huid (tegen veroudering, pigment, verbranding) is een goede SPF die ik iedere dag gebruik, het hele jaar door. Op dit moment is de Raspberry Sunshine Glow van Naturals Cosmetics!

Mijn ultieme guilty pleasure is…
Eigenlijk twee: Tony Chocolonely met caramel en zeezout en goede frites met mayo. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar deze twee quilty pleasures zal ik nooit opgeven!

Hier ben ik te vinden op een vrijdagvond…
In de winter: samen met vrienden, vriendinnen of familie gezellig wat drinken – in een leuke kroeg of bij iemand thuis. De week afsluiten en het weekend vieren. In de lente, zomer en herfst: in onze sloep op het water!

Mijn favoriete stad is…
Utrecht. Ik heb er zes jaar gewoond en nog steeds als ik hier kom, voelt het als thuiskomen met de fijne terrasjes aan de gracht, de kleine boutiques en de gezelligheid van de mensen.

Maureen van Aken - Pure BeautyGenieten betekent voor mij…
Het zit vaak in de kleine dingen, zoals een goede cappuccino of een lekker glas witte wijn delen met de mensen die mij lief zijn. Of vroeg in de ochtend wandelen rond de Reeuwijkse plassen en zien hoe de natuur iedere keer anders ontwaakt.

Vergeet Maureen niet te volgen op Instagram!

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën