Win een boeket rode rozen of een boeket bloemen - Gooisch... als lifestyle

Win een boeket rode rozen of een boeket bloemen

Bloemen voor Valentijnsdag

Let op: Deze actie is al afgelopen!

Het is alweer bijna 14 februari, dé dag waarop de liefde wordt gevierd: Valentijnsdag! We verrassen onze partners met wat extra aandacht en misschien wel een cadeautje. Nieuw is dat niet alleen partners in het zonnetje worden gezet, maar dat ook vriendschappen een steeds belangrijkere rol spelen. Steeds vaker wordt ook aan ouders, vrienden en vriendinnen verteld hoeveel zij voor iemand betekenen.

Bij Gooisch geven wij jou graag de kans om ook iemand te verrassen. In samenwerking met Greetz geven wij namelijk 5 boeketten weg in combinatie met een Valentijnskaartje. Je kunt dan zelf kiezen of je romantische rode rozen laat bezorgen, of dat je iemand blij maakt met een mooi boeket bloemen.

Wat kun je exact winnen?

De 5 winnaars van de winactie ontvangen een tegoedcode van €45,-. Daarvan is ongeveer 6 euro bestemd voor de bezorgkosten, waardoor dus €39,- overblijft voor een boeket bloemen of rode rozen naar keuze (eventueel in combinatie met een vaas of een valentijnskaart).

Nieuwsgierig? Bekijk dan de boeketten en de valentijnskaarten waar je uit kunt kiezen.

De bloemen kun je laten bezorgen op elk adres in Nederland en natuurlijk kun je ook aangeven dat je de bloemen op Valentijnsdag zelf wilt laten bezorgen. Wil je de bloemen persoonlijk overhandigen aan familie? Stuur ze dan eerst naar jezelf toe, en spring in de auto (of op de fiets)!

Hoe kun je winnen?
Ga snel naar de Facebook pagina van Gooisch voor meer informatie! Succes!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën