Stralen in jouw favoriete kleding, herken je dat? - Gooisch... als lifestyle

Stralen in jouw favoriete kleding, herken je dat?

Monique Collignon ready to wear

Vroeger trok je alleen op zondag je zondagse jurk aan! Het was eigenlijk een hele andere tijd. Toen, als je iets nieuws had, bewaarde je dat voor zondag, dat was de dag dat je er netjes uit moest zien. Tegenwoordig loop ik het liefst in een spijker- of joggingbroek, als ik nergens naar toe gaat tenminste, omdat zondag gewoon weekend is!

Monique Collignon ready to wear

Maar als je naar buiten gaat, dan wil je toch graag stralen! Herken je het dat wanneer je iets nieuws aan hebt, dat je eigenlijk stiekem tegen iedereen wil zeggen: ‘hé hallo, look at me!’? Als ik me mooi voel in de kleding die ik draag, draai ik het liefst even een rondje, maak ik een klein dansje. Ik voel me gewoon helemaal happy.

Zo had ik laatst een gala-avond, een afstudeerproject voor een goed doel. Je wilt er prachtig uitzien en ik koos voor een geweldige jumpsuit van Monique Collignon. Het is altijd moeilijk om van te voren in te schatten of het goed is, over de top of dat je juist underdressed bent. Voor dat laatste kies ik nooit, ik zeg altijd; ‘beter overdressed than underdressed!’ Gelukkig had ik goed gekozen en straalde ik de hele avond. Het dansje kwam vanzelf!

Monique Collignon ready to wear

Overigens is het leuk om te weten dat Monique Collignon een prachtige nieuwe “Pure Collection” heeft. Deze nieuwe collectie is ‘ready to wear’, ik ben er stiekem een beetje verliefd op. Prachtige jurkjes, pakken, leren broeken en natuurlijk ook een paar collectors items. Haar jeans is perfect en wauw, wat heb je er prachtige billen in.

Aanstaand weekend is deze collectie te bewonderen in Rotterdam op de Van Oldenbarneveldstraat waar zij twee dagen een ‘Pop-up’ store heeft. Zij zal er zelf ook aanwezig zijn, dus altijd leuk om even een praatje met haar te maken. En…. wij zijn er ook!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën