Wat doe jij nou bij Masters of LXRY? - Gooisch... als lifestyle

Wat doe jij nou bij Masters of LXRY?

Luxe boten, prachtige auto’s en de mooiste sieraden. Echt, het water loopt in je mond als je alles van zo dichtbij kunt bekijken. En ja, ik vond het afgelopen week leuk om daarbij aanwezig te zijn. Masters of LXRY is een beurs voor de rijken en dus liep iedereen in zijn mooiste pak of jurk. Ik kan daar oprecht van genieten. Extra aandacht voor de presentatie – de zichtbaarheid. Natuurlijk, af en toe is het echt totaal over de top en diep in mijn hart zou ik niet willen ruilen.

Maar af en toe even wegdromen over zo’n leventje vind ik dus leuk. Zo aan het einde van het jaar is het sowieso fijn om de balans op te maken. Wat wil ik volgend jaar, wat wil ik echt? Het materiële wat te zien was op Masters of LXRY of zoek ik het in een andere richting? En sluit het een het ander uit?

Ben jij al met 2019 bezig? Met alle doelen en wensen die je komend jaar wilt laten uitkomen? Ik wel. Goede voornemens formuleren en dromen over wat ik nu écht anders ga doen. En natuurlijk terugkijken op het afgelopen jaar.

Een vaste traditie bij mij is dat ik op 31 december een brief aan mijzelf schrijf. Wat ik wil meegeven voor volgend jaar, waar ik aan wil gaan werken en wat ik verwacht dat het nieuwe jaar zal brengen.  Deze brief open ik dan pas het jaar erop en dat is zo gaaf! De eerste keer dat ik dat deed was ik overigens vergeten waar ik die brief had verstopt; dus een tip … verstop je brief niet te moeilijk ;).

Wat bij mij komend jaar in ieder geval nóg meer ingepland gaat worden is vrije tijd. En ik gun jou dat doel ook! Afgelopen jaar heb ik namelijk veel professionals begeleid met een burn-out. Vaak is dat gekomen door intense roofbouw, tandje erbij en doorgaan als je eigenlijk uitgeput bent. En die tijd voor herstel schrappen om toch dat werk af te krijgen. “Want die doelen moeten behaald worden”. Daar gaat het dus fout. Het belangrijkste om je doelen te halen is namelijk die hersteltijd. Die zouden heilig moeten zijn in je agenda.

Ik zie tijd en aandacht voor jezelf echt als het nieuwe goud. Als de nieuwe Masters of LXRY. Dus als jij jouw wishlist voor kerst gaat opstellen, denk dan niet alleen aan tastbare en prachtige cadeautjes. Vraag een mooie agenda voor jezelf en maak een strakke planning. Met vrije tijd, tijd om te lummelen en te niksen. Dan weet ik zeker dat de andere doelen en goede voornemens ook uitkomen. Je hebt er immers energie genoeg voor! Hoe luxe is dat?!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën