Modetrends 2018: van ugly sneaker tot Gucci riem - Gooisch... als lifestyle

Modetrends 2018: van ugly sneaker tot Gucci riem

Een boeiend modejaar kunnen we 2018 zeker noemen. Want wat hebben we veel verschillende fashion items voorbij zien komen. De ene modetrend viel overduidelijk beter in de smaak dan de ander. Maar saai kunnen we het modejaar van 2018 niet noemen. Daarom vonden wij het een goed moment om eens terug te blikken op de opvallendste trends van het afgelopen jaar.

De ugly sneaker

De meningen over deze sneakers waren nogal verdeeld. Ze worden natuurlijk niet voor niets de ugly sneakers genoemd. In dit geval was het: hoe lomper hoe beter.

ugly sneaker trend

Calvin Klein ugly sneaker

Cat-eye zonnebril

Instagram stond er vol mee: de cat-eye zonnebril.  Geen grote zonnebrillen afgelopen zomer. De kleine retro modellen waren weer helemaal terug.

cat-eye zonnebril

Ray-ban cat-eye zonnebril

Gucci riem

Gucci was in 2018 absoluut hot. De Gucci riem hebben we dan ook in veel soorten en maten voorbij zien komen. Dit ultieme accessoire maakte je outfit helemaal af.

gucci riem

Gucci riem

Off White riem

Misschien wel de tegenhanger van de Gucci riem. De opvallende Off White riem werd ook wel vergeleken met een riem voor je koffer. Zien jullie de vergelijking?

off white riem

Off white riem

Heuptas

De heuptas: vroeger werd hij voornamelijk op festivals gedragen. In 2018 werd deze tas ook uit de kast getrokken om je outfit met een funky twist af te stijlen.

DAY Birger et Mikkelsen heuptas

Slangenprint

En tot slot de laatste modetrend van 2018: de slangenprint. Na de andere animal prints maakt de slangenprint het lijstje helemaal compleet.

Karen Millen top met slangenprint

Welke modetrend uit 2018 vind jij helemaal top of flop? Praat mee op Facebook!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorie├źn