Gooisch genieten met... Priscilla Traets - Gooisch... als lifestyle

Gooisch genieten met… Priscilla Traets

Priscilla Traets

‘Gooisch genieten met…’: een nieuwe rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Vandaag spreken we met Priscilla Traets (31 jaar), moeder van een zoontje van 2,5 jaar. Ze woont in het zuiden van Nederland, vlakbij Den Bosch, en zes jaar geleden startte ze haar eigen online marketing agency. Inmiddels werkt ze met een team van acht freelancers. Daarnaast adviseert Priscilla (startende) ondernemers met een fashion business. Een echte boss lady! In ‘Gooisch genieten met…’ deelt zij haar tips, tricks & favorieten. 

Met ontbijt eet ik altijd…
Jarenlang heb ik niet ontbeten omdat ik daar de rust en tijd niet voor nam. Tegenwoordig ontbijt ik met een eiwit shake van 300ml kokosmelk en 2 scheppen xxl nutrition Whey protein. Maar weet je waar ik eigenlijk het allerliefste mee ontbijt? Een croissantje en gebakken eieren of een proteïne pannenkoek mat blauwe bessen;-) !

Priscilla Traets

Mijn favoriete stad is…
Parijs! Ik houd van die stad, al heb ik verder niet zoveel met Frankrijk. Deze stad ademt mode, creativiteit, architectuur en vele succesvolle modehuizen zijn geboren in deze stad. Stiekem hoop ik ooit nog aanwezig te mogen zijn bij Paris Fashion week.  Oh en ik houd echt van de punctualiteit van de Fransen… Ik vind het een verademing om te shoppen in Parijs, omdat ze snappen hoe mode werkt, ze je een goed en eerlijk advies geven en je niet de deur uitsturen met een overhemd wat net te kort of te strak is.

Als ik moet kiezen tussen sporten en winkelen…
Winkelen is sporten toch? Euhm, ja heel eerlijk, tuurlijk ga ik liever winkelen dan sporten. Maar ik weet ook dat ik winkelen minder leuk vind als ik me niet goed voel over mijn lichaam. En om me goed te voelen moet ik sporten… Dus ja, het begint dan toch bij sporten 😉 .

 

 

De lekkerste koffie drink je bij…
Bij mij aan de keukentafel! Totaal niet luxe, geen latte-art, maar wel gezellig, gemoedelijk en relaxed. Je krijgt bij mij gewoon een heerlijk kopje Nespresso met als je wilt ook nog versgeklopte melk.

Deze beautyproducten gebruik ik elke dag…
Ik zweer bij de producten van Hannah. Sinds begin dit jaar ben ik deze producten gaan gebruiken omdat ik graag een mooie egale huid wilde. Mijn huid was vaak droog, trekkerig en zag vaak rood bij mijn wangen. Tegenwoordig draag ik doordeweeks zelfs bijna geen make-up meer, zo is mijn huid opgeknapt.

Ik gebruik:

  • Reinigende olie
  • Cleansing clay (2-3 keer per week)
  • 24 hours balancing cream (2e laag na de dagcreme)
  • Briljant Touch (over de dagverzorging)
  • Premium elixer (1 keer per week)
  • Personal Choice (Elke dag)

Priscilla TraetsGenieten betekent voor mij…
Met mijn gezin vakantie vieren op Ibiza! Genieten van de rust bij ons huis, de hele dag zwemmen met mijn zoontje, een goed boek lezen en uren tafelen met een goed glas wijn en mijn vriend. In Nederland vind ik het heerlijk om thuis te koken voor vrienden, maar ook om uit eten te gaan. Het liefste een avondje uit, relaxed en niet gehaast. Je zult mij dus ook niet vinden bij een all you can eat restaurant. Weet je wat ik ook heerlijk vind? Met vriendinnen of mijn moeder lekker borrelen op vrijdagmiddag tijdens onze high wine. Gezellig kletsen, wijntje erbij en lekkere vrouwenpraat. Heerlijk vind ik dat!

Vergeet Priscilla niet te volgen op Instagram!

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën