Een mooie oogopslag - Gooisch... als lifestyle

Een mooie oogopslag

mooie wimpers

Iedere vrouw wil toch mooie lange, zwarte, gekrulde wimpers zonder dat het onnatuurlijk overkomt? Dat wil ik ook, dus ben ik op zoek gegaan hoe ik de perfecte wimpers kan krijgen.

Ik heb het geluk dat mijn wimpers zwart zijn, maar die mooie krul zit er niet in. Ik heb een wimperkruller, maar daar kan ik niet mee omgaan, of eigenlijk vind ik het doodeng om die te gebruiken. Dus de afgelopen jaren ging ik iedere ochtend aan de slag met een mascararoller om die krul er in te krijgen. Eerst al de zoektocht naar de goede mascara die niet klontert en niet plakt. Daarnaast draag ik contactlenzen, dus moet de mascara ook nog waterproof zijn. Hoe goed de mascara ook is, aan het einde van de dag zit er onder mijn ogen een zwarte kring en lijk ik op een kleine panda. Toch blijf ik de mascara gebruiken, zeker als ik na het opstaan in de spiegel kijk en dan weer weet waarom ik zo de roller weer te hand zal nemen. Mooie gekrulde wimpers geven zo’n andere oogopslag…

Ik wil gewoon niet iedere keer in de spiegel moeten kijken of ik er nog een beetje toonbaar uit zie. Zitten er geen restjes mascara op mijn wimpers of op plekken waar het niet hoort te zitten? Dit moet anders kunnen. Tijd om op zoek te gaan naar alternatieven!

Overal zie je aanbiedingen voor wimperextensions, dus ik dacht gelijk ‘dat is wat voor mij; weg met die mascara.’ Vriendinnen om mij heen waren mij al voor gegaan dus ik kon gelijk informatie inwinnen. De reacties waren erg verschillend. Het ging van heel blij tot een allergische reactie op de lijm en alle ongemakken die daar op volgden. Waar ik op afknapte, was het feit dat de nepwimpers weer uitvallen, logisch, en dat ik dan iedere drie tot zes weken weer nieuwe extensions zou moeten laten plakken. Ik kreeg het al helemaal benauwd van het feit dat ik dan echt iedere vier weken een afspraak moet plannen om mijn wimpers te laten bijvullen. Dat is iets waar ik niet goed in ben en heb dit idee dan ook maar los gelaten. Mijn mascararoller weer uit de prullenbak gepakt en ben daar weer lekker mee aan de slag gegaan.

Op een avond was ik bij mijn schoonheidsspecialiste en die vertelde mij dat ze een nieuwe training had gevolgd, ze kon nu wimper lifting kan aanbieden. Ze vertelde mij wat wimper lifting is, eigenlijk gewoon wimperpermanenten, en wat de voor- en nadelen ervan zijn. Na haar verhaal was ik helemaal om. Wat mij aansprak was dat het alleen je eigen wimpers zijn die gekruld worden. Ook hier blijft het zes tot negen weken zitten. Nu hoor ik je al zeggen ‘ja, maar dat wilde jij net niet.’ Klopt, maar het voordeel hier is dat de wimpers krul verliezen en met de mascara dat weer op kan lossen. Het grootste voordeel hiervan vind ik dat de oogopslag die je hiermee krijgt echt bij jou past en dus heel natuurlijk overkomt.

Ik heb deze behandeling laten doen en ben er heel blij mee. En het resultaat? Oogverblindend!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën