Gooisch genieten met... Laura Zaal - GOOISCH als lifestyle

Gooisch genieten met… Laura Zaal

Laura Zaal - Gooisch

‘Gooisch genieten met…’: een nieuwe rubriek waarin we de genietmomentjes, favorieten en hotspots van een dame of heer in kwestie ontdekken. Vandaag spreken we met Laura Zaal (44), die in Hilversum woont en al elf jaar als plastisch chirurg werkt. Ze is gespecialiseerd in cosmetische borstcorrecties. Laura: ‘Het leuke aan mijn werk is het persoonlijke contact en dat ik zoveel mogelijk aan de verwachtingen van mijn cliënten wil voldoen.’ In ‘Gooisch genieten met…’ deelt zij haar tips, tricks & favorieten. 

Ik start mijn dag met…
Een heerlijke warme douche en groot glas Twinings lady grey thee. Als ik moet werken sta ik om 06:00 uur op, om op 07:30 uur op de kliniek te zijn. Ik vind het ook wel fijn om dan alle rust voor mijzelf te hebben om de dag te starten waarin ik de hele dag druk in de weer ben. Ik ontbijt met kwark, vers fruit en spelt muesli.

Deze musthaves zitten altijd in mijn tas…
Mijn iPhone 8, sleutels, Chanel lipgloss. Ik vind het fijn om m’n tas schuin over m’n lijf te dragen zodat ik deze niet hoef vast te houden. Ik heb regelmatig ook geen tas bij mij.

Onmisbaar in mijn beautyritueel…
Zijn de producten van Uncover Skin Care als basisverzorging. Ik gebruik de foundation van Estée Lauder en ik maak mijn ogen heel basic op. Ik zweer bij de volume intense mascara van Chanel.

De lekkerste koffie drink je bij…
Ik drink geen koffie, maar de lekkerste koffie in Hilversum drink je bij Doppio en ook heerlijke thee overigens.

Mijn favoriete hotspot in het Gooi is…
Slagerij Chateau Briand op de Vossenstraat in Hilversum. Elke keer een feestje om bij hen in de winkel te staan, hun fraai uitgestalde eerlijke producten van hoge kwaliteit te zien liggen. Je ziet aan alles dat de eigenaren trots zijn op hun producten en deze met veel liefde en enthousiasme verkopen. Een leuk en lekker nieuw (vis)restaurant in Hilversum is Meddens. Goed gelegen, leuk terras en fraai ingericht met lekker eten en een goede gin-tonic kaart.

Genieten betekent voor mij…
Kijken naar en meegenieten met mijn kids als zij hockeywedstrijd hebben en ’s avonds lekker eten met goed glas wijn met dierbare vrienden en familie.

Wil jij ook jouw (Gooische) favorieten met ons delen? Meld je dan aan voor de rubriek Gooisch genieten!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën