Mykonos vakantie tips: hier moet je heen! - Gooisch... als lifestyle

Mykonos vakantie tips: hier moet je heen!

Mykonos vakantie tips - GOOISCH

Mykonos vakantie tips: dit Griekse eiland schijnt dus het nieuwe Ibiza te zijn. Hoewel Ibiza een heerlijk eiland blijft (vooral voor een vriendinnenvakantie), moeten we eerlijk bekennen dat Mykonos ons ook wel erg leuk lijkt. We gingen op onderzoek uit en zochten de mooiste plekjes en de leukste hotspots uit. Ben jij klaar voor een heerlijke Mykonos vakantie?

Mykonos vakantie tip 1: Chora

De hoofdstad van Mykonos heet Chora, maar wordt ook wel Mykonos Town of Mykonos Stad genoemd. Het stadje staat vol met mooie witte huisjes met gekleurde deuren, hier krijg je echt dat Griekse vakantiegevoel! Je kan hier goed winkelen, zo vind je in het centrum diverse designerwinkels, waaronder Maurizio Mykonos. Dit winkeltje ziet er niet alleen super schattig uit, maar je koopt hier ook nog eens prachtige jurken en designer bags. We love it!

Een bericht gedeeld door Maurizio Mykonos (@mauriziomykonos) op

Sluit de dag af met een bezoekje aan Little Venice. Dit is een gebied van Chora, gelegen aan het water. Dineren met een spectaculair uitzicht op zee is hier zeker een aanrader! Tip: bij Bao’s Cocktail Bar drink je de lekkerste cocktails!

Mykonos vakantie tip 2: Paradise Beach

Paradise Beach is een van de mooiste stranden van Mykonos, maar let op, het kan hier wel aardig druk zijn. Er is ook een beach club, Paradise Club, waar regelmatig bekende dj’s draaien. Zelfs Avicii heeft hier gedraaid!

Mykonos vakantie tip 3: Delos

Vanaf Ibiza vaar je naar Formentera, en vanaf Mykonos naar het eilandje Delos. De boottocht duurt slechts een half uurtje. Je kan zeker een gehele dag doorbrengen op Delos, hier vind je o.a. de heiligdommen van de Griekse goden Apollo en Artemis. Voor wie van cultuur snuiven houdt, is dit zeker een aanrader!

Mykonos vakantie tip 4: San Giorgio Hotel

Het San Giorgio Hotel op Mykonos is nog vrij nieuw – het hotel opende pas begin mei haar deuren – maar het is nu al erg populair. Het design hotel kenmerkt zich door haar luxe en ongedwongen sfeer, alles mag en niks moet. Heerlijk toch? Het hotel heeft diverse ‘inner gardens’, waar je je kan laten masseren of yogalessen kan volgen. Ook worden hier regelmatig retraites georganiseerd.

Mykonos vakantie tip 5: Lohan Beach House

Je vakantie op Mykonos is niet compleet zonder een bezoekje aan Lohan Beach House. Deze luxe beach club is door niemand minder dan Lindsay Lohan geopend. Lohan verblijft al enige tijd op Mykonos en geeft aan helemaal verliefd te zijn op het Griekse eiland. Wij begrijpen het wel!

 

Heb jij nog Mykonos vakantie tips die je met ons wilt delen? Laat een reactie achter!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën