Een weekje weg: wat hebben we genoten! - Gooisch... als lifestyle

Een weekje weg: wat hebben we genoten!

De plannen waren al een tijd geleden gemaakt. Dat moest ook wel, want de vakantie van Perle zit redelijk vol geboekt! Dat hing wel allemaal af van dat ene moment, dat ze natuurlijk zou slagen voor haar VWO-diploma. Maar voordat ze de uitslag zou krijgen, besloten we samen een weekje naar Spanje te gaan. Een week die we de rest van ons leven kunnen blijven koesteren.

In Nederland was het intussen prachtig weer. Zo mooi dat dit ook invloed heeft op het weer in het zuiden van Europa. De weersvooruitzichten waren niet zo florissant en brachten ons aan het twijfelen. Gelukkig beseften we allebei dat we altijd moesten gaan. Dan gingen we maar een dag minder naar het strand en zouden we ons op een andere manier vermaken. En daar hebben we geen spijt van gehad.

Het weer viel 100 % mee en wat hebben we veel gedaan. Natuurlijk speelde mee dat ze eindelijk klaar was met haar examens en dat ze even niet aan school hoefde te denken. En gelukkig kon Perle de stress voor de uitslag uitzetten en genieten van alles.

Ja en wat hebben we zoal samen gedaan?

Een week gaat redelijk snel voorbij, dus we hadden wel van te voren bedacht wat we eventueel zouden willen doen. Een dag naar Barcelona zat er sowieso in en dat hebben we ook gedaan. Het klinkt misschien verwend, maar we zijn intussen redelijk vaak in Barcelona geweest. We kennen de stad best goed en de ‘site-seeings’ hebben we intussen allemaal wel minimaal twee keer gezien. Het zijn namelijk ook de plaatsen die je gaat bezoeken als je vrienden op bezoek hebt. Het werd voor ons dus heerlijk shoppen in Barcelona en we kunnen jullie vertellen dat er heel veel leuke kleine winkeltjes zijn.

We zijn ook nog een middag in Tarragona en Reus geweest. Twee fantastische plaatsen dicht bij ons huis in Cambrils, waar je je ook goed kunt vermaken. Dit afgewisseld met naar het strand gaan, lekker eten en serie kijken samen op de bank heeft ons een geweldige week gebracht.

Natuurlijk hebben we veel samen gekletst, idee├źn uitgewisseld en andere plannen gemaakt. Voorlopig hebben we weer een herinnering om te koesteren, waarvan we hopen dat er nog veel zullen volgen.

P.S. Perle is geslaagd! Hierover later meer op Marieper.nl!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorie├źn