Twee weken zonder elkaar… - Gooisch... als lifestyle

Twee weken zonder elkaar…

De meivakantie stond bij ons jaren voor een heerlijke gezinsvakantie. Daar is dit jaar voor het eerst een einde aan gekomen.

Het blijft voor mijn man en papa een rustige periode en dus ideaal om een paar dagen vakantie op te nemen. Alleen Perle staat aan de vooravond van haar examens. Het eerste weekend van de vakantie kreeg ze nog examentraining in Leiden en ook wilde ze graag met Koningsdag thuis zijn om met al haar vrienden een festival te bezoeken. De tweede week was dan nog een mogelijkheid voor haar om mee te gaan naar Spanje, maar ja de vraag was of ze daar beter af is dan thuis.

Het antwoord is natuurlijk snel gegeven. Zon, zee en strand leiden heel snel af en de focus op studeren wordt dan snel verlegd. Ze bleef dus thuis!

Twee weken zonder elkaar waren we nog nooit geweest en dat was echt wel heel erg wennen. Natuurlijk het hoort bij de toekomst, maar we hebben samen zoveel gemeenschappelijk dat je dat op zo’n moment echt mist. Even een gezellig damesmomentje was er niet bij deze keer.

Facetimen was de grote uitkomst. Iedere dag even bellen met elkaar en tussendoor nog even snel een berichtje op de app. Uiteindelijk moeten we ons blog lopende houden en onze Instagram pagina gaat ook door.

Na twee weken zonder elkaar hebben we heel lang geknuffeld, heel veel gekletst, gelachten en alle nieuwtjes van daar en hier uitgewisseld. Dat is dan ook weer leuk, je hebt elkaar heel veel te vertellen.

En… We hebben direct een week samen weg geboekt als ze klaar is met haar examens. Dan krijgen we weer een heleboel moeder – dochter momenten, ook te volgen op Marieper.nl!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën