DE FESTIVALTIP VAN GOOISCH: HAPPY SPIRIT DAYS! - Gooisch... als lifestyle

DE FESTIVALTIP VAN GOOISCH: HAPPY SPIRIT DAYS!

YOGA, MINDFULNESS, MEDITATIE, MUZIEK, HEALTHY FOOD & MEER BIJ HAPPY SPIRIT DAYS

Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de sfeervolle Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Een charmant evenement vol grote namen met een heerlijk kleinschalig karakter. En… waar een super festival sfeertje hangt. De crème de la crème op het gebied van meditatie, yoga en mindfulness komt op 15, 16 en 17 juni naar Blaricum in ’t Gooi om jou te voorzien van een flinke dosis happiness. Denk aan Afke Reijenga, Yin Yoga met drum of harp, een cacao-meditatie met performance artiest Jennifer Ann, mediteren met Tijn Touber, luisteren naar Stine Jensen, in een uurtje ukelele leren spelen, mindfulness expert Marnix van Rossum of David Dewulf ontmoeten, relaxen bij Yoga in concert met Jan Kuiper. Het is maar een piepkleine greep uit de meer dan 40 toonaangevende personen die speciaal voor deze gelegenheid naar het Gooi afreizen – Boeddhistisch monnik Anande Olanda zelfs helemaal uit Sri Lanka.

Gooisch was er vorig jaar zelf bij en is fan van dit gloednieuwe festival. Maar niet alleen door het uitgebreide en unieke programma plus de topsfeer die er hangt, ook omdat het een superleuk dagje uit is met je vriendin(nen)! Waarom? Dat vertellen we je hieronder!

“Wat doe jij aan?”

Zo is het alleen al leuk om je festivaloutfit te bedenken. Wordt het boho-chic of toch meer sportief? En blote benen of gewoon een lange broek? De voorpret is er niet minder om.

Samen genieten

Een festival is een succes om zijn sfeer, het programma (bijvoorbeeld een heel andere vorm van yoga of een speciale meditatiesessie volgen), maar betekent ook gewoon lekker eten en drinken met elkaar. Zoals op de Happy Spirit Days vegan eten – zonder dat je het door hebt – bij de Happy Belly Foodtruck. Of een nieuw sapje uitproberen van Juicelab.

Ontspanning & quality time

Natuurlijk ga je ook omdat het echt een positieve bijtankdag is: door alle nieuwe inzichten en de quality time met elkaar. Of gewoon omdat je er vorig jaar al bij was. En je helemaal verliefd bent op dit festival en het nu ook echt aan je vriendinnen wil laten voelen en ervaren.

Shoppen maar!

Dan kan er natuurlijk ook nog volop worden geshopt in de magische bazaar. Welke vrouw houdt daar nou niet van?

Kortingsactie voor Gooisch

Voor een superkortingstarief ben jij er dit jaar ook! Voor €45 in plaats van €59,95 per dag bezoek je de Happy Spirit Days op 15, 16 en/of 17 juni in Blaricum. Een ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Op het festivalterrein ontdek (en ontvang!) je allerlei extra’s. Surf snel naar Happyspiritdays.nl en gebruik – t/m 4 mei – kortingscode GOOISCH. Boek op tijd, zodat je nog volop keuze hebt bij de workshops. We zien je daar! https://www.happyspiritdays.nl/tickets/

Naast je toegangskaart ontvang je het collectors item armbandje t.w.v. €9,95 en andere cadeautjes. Gratis parkeren op vlakbij gelegen terrein.

Speciaal voor jou!

Wij van GOOISCH hebben nog een extra voor je. Want maak jij gebruik van deze korting, dan maak je ook kans op een gratis parfum op maat t.w.v. €59 op het festival. Carien van Ool maakt daar ter plekke – in haar eigen parfumfabriekje – een geur voor je. Bij het creëren van zo’n persoonlijke geur stemt Carien de trilling van het parfum af op jouw eigen energetische trilling. Klik hier voor meer informatie!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën