Eindelijk weer even tijd voor een gezamenlijk uitstapje - Gooisch... als lifestyle

Eindelijk weer even tijd voor een gezamenlijk uitstapje

A shoot is having fun!

Perle kan weer even ademhalen! Na twee weken toetsen maken, is ze even helemaal klaar met school. Het zijn de laatste loodjes van haar examenjaar, maar heb af en toe echt wel met haar te doen. Het is hard bikkelen. Ze had niet alleen toetsen, maar ook haar mondelinge vaardigheden werden getest naar aanleiding van een gigantische boekenlijst voor Nederlands, Engels en Duits. Ja, die kinderen van ons hebben het best druk, dus voor een shoot is nauwelijks tijd!

Kritisch blijven!

Het grappige van een shoot die je samen doet, is dat je wederzijds heel kritisch naar elkaar bent. Incasseren kun je gerust met een hoofdletter “I” schrijven, we zeggen alles tegen elkaar! Tegelijkertijd moet je niet iets willen promoten waar je niet geheel achter staat en eerlijkheidshalve moet het wel nog bij je passen. Met dat laatste bedoel ik qua leeftijd en uitstraling. Kijk, Perle kan nog alles hebben, ze heeft een mooi rank lijf en een heerlijke, jeugdige uitstraling. Op zich mag ik niet klagen, maar ik moet wel oppassen dat ik soms niet te graag nog wil. Ik had dat laatst bij een winkel van Tommy Hilfiger, een geweldig merk overigens. Ik werd door de verkoper compleet in de collectie van Gigi Hadid gestopt. De outfits vond ik geweldig, maar moest uiteindelijk toch tegen mezelf zeggen: “Dit is meer iets voor Perle, ik moet niet meer met een blote buik willen lopen.”

De Shoot

Maar terug naar onze shoot. Samen op pad voor een winkel in Dordrecht waar we allebei heel graag komen. Amé Boutique onderscheidt zich met een aantal merken en zijn slechts bij hun te koop of via hun website. Zo’n shoot is voor ons echt een feestje en kijken er enorm naar uit. We genieten van elkaar en van de gezelligheid bij Amé. En wat hebben we geluk gehad met het weer! Eindelijk was de zon daar. Dat maakt de foto’s zo veel mooier. De kleding komt veel beter uit en wij gaan er gewoon van stralen.

Boetiekjes

Overigens, vinden jullie het ook veel leuker om bij kleine boetiekjes te winkelen? Zowel in Rotterdam als in Dordrecht merken wij op dat juist de boetiekjes weer veel meer ruimte krijgen. Gelukkig maar, uiteindelijk maakt dat een middagje winkelen toch veel gezelliger. In de meeste boetiekjes is het aanbod best gevarieerd. Sommige winkels hebben de nodige woon- en mode-accessoires. Zo kun je heerlijk rondsnuffelen en is er lekker veel te zien. Ja, wij houden er wel van!

Hieronder vinden jullie een paar foto’s van onze shoot! Het is wel te zien dat we het leuk hebben gehad! Volgen jullie ons al op Marieper.nl of op onze facebookpagina (die we zeker niet hebben stopgezet 😉 ).

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën