4 redenen waarom je nu een last minute naar Ibiza moet boeken met vriendinnen! - Gooisch... als lifestyle

4 redenen waarom je nu een last minute naar Ibiza moet boeken met vriendinnen!

Ibiza vriendinnenvakantie

Misschien heb je al een vakantie geboekt, misschien ben je nog op zoek naar de juiste bestemming. Hoe dan ook, een vakantie met vriendinnen is altijd een goed idee, en al helemaal als de reis naar Ibiza gaat!

1. Omdat Ibiza in mei al ontzettend leuk is

Het ‘seizoen’ begint op Ibiza al in mei en loopt tot september. Ga je buiten het seizoen naar dit prachtige eiland toe? Dan is het er alsnog hartstikke fijn, maar zijn er minder feestjes. Het openingsweekend valt dit jaar in het weekend van 18 tot 20 mei; dan starten de grote discotheken met hun feesten. Zie je jezelf al dansen op de beats van de beste dj’s?

2. Omdat de zomervakantie nog zo ver weg is

Steeds meer mensen boeken hun zomervakantie buiten het hoogseizoen en gaan pas eind augustus of in september op vakantie. Aangezien het pas april is, duurt het dan dus nog wel een tijdje voordat je van zon, zee en strand kan genieten. Gun jezelf een heerlijk weekend weg met vriendinnen en je zal zien dat je de sleur van het dagelijkse leven veel beter aan kan.

3. Omdat vliegen tegenwoordig niet duur meer is

Oké, oké; een vriendinnenvakantie op Ibiza is alles behalve goedkoop, maar vliegen is tegenwoordig helemaal niet zo duur meer. Goede reden om meteen een last minute te boeken, nietwaar?

4. Omdat je nooit genoeg tijd met je vriendinnen kan doorbrengen

Deze reden hoeven we niet toe te lichten, toch? Ibiza, here we come!

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën