3 en 5... ik hoop dat ik aantrekkelijk blijf! - Gooisch... als lifestyle

3 en 5… ik hoop dat ik aantrekkelijk blijf!

En dan is het zover… vandaag ben ik jarig!  Hoewel elke tiener mij tegenwoordig aanspreekt met u, voelde ik me nog steeds geen dertig plusser. Tot ik dit weekend op een onbewaakt moment ineens geconfronteerd werd met de realiteit! Deze dame tikt vandaag de 35 aan en dat is toch echt een serieuze leeftijd!

Ik ben zo iemand die weken van te voren al bezig is met haar verjaardag. Maar dit jaar liet ik het afweten. De eerste weken van mijn zwangerschap was ik 24/7 misselijk, dus het laatste waar ik aan dacht was een sprankelend feestje. Mijn lieve man dacht hier duidelijk anders over.

Roy organiseerde een super fijn pre birthday weekend. Hij nam mij mee naar het art’ otel in Amsterdam, een prachtig hotel tegenover het centraal station.  Nadat wij hadden ingecheckt gingen wij naar de afterparty van In Gold We Trust. Wij waren klaar voor ons nachtelijke avontuurtje in de Escape.

Eenmaal onderweg nam mijn enthousiasme iets af.  Is er een leeftijd waarop je écht te oud bent om te stappen? Was ik met mijn bijna 35 jaar niet ver over de gemiddelde  houdbaarheidsdatum heen? Misschien wilde ik stiekem toch liever op de bank hangen met een kop thee en een stuk chocolade.

En dan begeef ik mij op de dansvloer. Ik word omringt door een totaal andere generatie mensen. Te weten: Millenials , een generatie met veel talent maar het is ook de generatie die te boek staat als verwend. De flessen champagne vliegen mij om de oren en mijn mond valt nog net niet open. Ik kan me niet herinneren dat het er in mijn tijd ook zo decadent aan toe ging.

Elk nummer word er luidkeels meegezongen en hoezeer ik ook mijn best doe om een aantal deuntjes mee te neuriën kom ik er niet mee weg. Ik vind totaal geen aansluiting en dan ineens wordt ik geconfronteerd met de realiteit! Met mijn bijna 35 jaar ben ik simpelweg te oud voor een avondje stappen op het Rembrandtplein.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën