You x Max Factor speciaal voor de generatie X vrouw - Gooisch... als lifestyle

You x Max Factor speciaal voor de generatie X vrouw

Afgelopen maand organiseerde Max Factor een super leuk persevent #WherAreYou in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Zij lieten zich hierbij  inspireren door de generatie X vrouwen.  En ik was daarbij!

De generatie X vrouw is doorgaans tussen de dertig en vijftig jaar en met mijn bijna 35 jaar behoor ik tot deze mooie categorie vrouwen. Ik typeer deze generatie graag als de vrouw van nu, de zelfbewuste vrouw, een beauty met inhoud.

Uit onderzoek is gebleken dat de focus van deze vrouwen erop is gericht dat make-up niet langer gebruikt wordt om een compleet ander beeld van zichzelf te creëren, iets wat je onder de twintigers veelal ziet, maar om hun goede eigenschappen te accentueren en daarmee de beste versie van zichzelf te laten zien.  (onderzoek: Max Factor)

En ik kan me hier goed in vinden. Als moeder van drie kinderen heb ik inderdaad geen tijd en geen zin om op een doordeweekse dag rond de klok van 6:15 uur mijn gezicht te staan shapen. Ik stap uiteraard ook niet zonder make-up de deur uit, maar ik start mijn dag het liefst met een mooie ‘nude’ look. Hoe sta jij hier tegenover?

Verder merk ik dat ik als 30 plusser anders in het leven ben gaan staan. Je komt op een gegeven een moment op een punt dat je andere vrouwen minder snel als concurrentie ziet. Je word je bewust van je eigen capaciteiten en zo kom je op het punt dat je vanuit je eigen kracht gaat werken en leven. Zoals alleskunner Lieke van Lexmond dat zo mooi zegt ‘Wij vrouwen moeten elkaar empoweren.

Niet voor niets dus dat Lieke van Lexmond ook dit jaar weer het gezicht van Max Factor is. Met haar bloeiende carrière gecombineerd met het prachtige moederschap vertegenwoordigd deze natural beauty de generatie x vrouwen perfect!

Tijdens dit mooie event werden de nieuwste producten aan ons gepresenteerd waarna wij ze mochten uitproberen. En aan het einde van de dag mochten wij onze favorieten uitkiezen om die thuis uit te proberen. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan snel verder!

De Healthy Skin Harmony Foundation: dit is een vloeibare foundation die de huid een natuurlijke lichte dekking geeft.  Een groot pluspunt is dat deze foundation SPF 20 bevat. Kanttekening: de foundation is een beetje aan de dikke kant. Dus om hem mooi natuurlijk te krijgen moet je de foundation zorgvuldig aanbrengen.

Masterpiece Nude Pallette contouring eye shadows 02 Golden Nudes: een prachtige oogschaduw palet. Dit palet bevat brons en goudtinten. Met deze kleuren zie je er super verzorgd uit overdag. Het palet bevat ook donkere kleuren om je ogen net wat meer power te geven voor ’s avonds.

Lipgloss Honey Lacquer Nude: een mooie neutrale lipgloss die ik graag overdag draag. Deze verzorgende lipgloss voelt goed aan en heeft een verzorgende formule.

Fotograaf: Alexander Sporre

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën