Laatste kans! Bezoek Amsterdam Light Festival met Blue Boat Company

Laatste kans: bezoek het Amsterdam Light Festival met Blue Boat Company en maak kans op een uniek kunstwerk (t.w.v. €2.500)!

Het Amsterdam Light Festival is nog tot en met zondag 21 januari 2018 te bezoeken. Het thema van dit jaar is ‘Existential’. Lichtkunstenaars vanuit de hele wereld zijn gevraagd om hun blik op de vereniging van de mensheid en welke rol licht hierin speelt te geven. Mis het niet en bezoek hét jaarlijkse lichtfestival vanaf het water nu met Blue Boat Company. Je beleeft dan niet alleen een prachtige avond, maar je maakt ook nog eens kans op een uniek kunstwerk van Ai Weiwei t.w.v. € 2.500!

Met rederij Blue Boat Company kan je het Amsterdam Light Festival vanaf het water bewonderen. Bovendien heeft Blue Boat Company als enige rederij live gidsen die je alles vertellen over de kunstwerken en de bijbehorende kunstenaars. Nieuw dit jaar is de speciale Water Colors Kids Cruise, waarbij een live gids alle kunstwerken op een begrijpelijke manier uitlegt. Zo kunnen ook de allerkleinsten genieten van het licht-spektakel!

De kunstenaar Ai Weiwei heeft het kunstwerk ‘Thinline’ gemaakt voor het Amsterdam Light Festival. De 7 kilometer lange lichtlijn langs de waterexpositie symboliseert een grens tussen het festival en de rest van Amsterdam. Ai Weiwei heeft voor het festival limited editions gecreëerd. Deze (gesigneerde!) kunstwerken worden gemaakt van een extra gedeelte van dezelfde lichtlijn in een oplage van slechts 100 stuks. Jij kunt dus de eigenaar worden van een echt collectors item. Wat moet je hiervoor doen? Koop nu je kaartje via www.blueboat.nl, vul de code ‘alfwin’ in en maak kans op het unieke kunstwerk van Ai Weiwei!

Foto © Janus van den Eijnden

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën