Beauty musthave: Zo ben je altijd het stralende middelpunt! - Gooisch... als lifestyle

Beauty musthave: Zo ben je altijd het stralende middelpunt!

De echte zomerdagen liggen al weer achter ons, maar vanaf nu kun je zelfs midden in de winter die zomerse gloed creëren. Met dit vloeibare goud heb je namelijk helemaal geen zon nodig om te stralen!

Het geliefde beautyhuis Delilah Cosmetics heeft Halo, Pure Light Liquid Radiance gelanceerd. Deze gouden highlighter vol vitamine E vervaagt imperfecties en beschermt je kostbare huid tegen vrije radicalen, uitlaatgassen en andere schade van alledag. Op elk moment van de dag en nacht geeft het een stralend laagje dat van binnenuit lijkt te komen. Slecht geslapen of gewoon een doffe dag en kan je gezicht wel wat extra’s gebruiken? De liquid luminator brengt instant glans en een golden glow, waardoor zelfs de grootste offday weer glans en kleur krijgt.

 

 

Verschillende glows
Help! Hoe gebruik je nu zo’n vloeibare highlighter? Voor een gezonde ‘all over glow’ verdeel je één of twee pompjes over je gereinigde gezicht of breng je het lichtjes aan over je primer. Wil je een intensere highlight? Breng het na je foundation aan op de jukbeenderen, slaap of onder de wenkbrauwen. Voor een natuurlijke glow mix je een half pompje met je foundation of primer en breng je het vervolgens op je gezicht aan. Tenslotte, voor een subtiele, zachte glow van top tot teen: mix een tot twee pompjes met een bodylotion en masseer dit over je lichaam.

 

 

Wanneer
Voor alle highlights in je leven, maar ook tijdens de dagelijkse boodschappen, de yogalessen en de boswandelingen met je trouwe viervoeter. Of je nu als getuige van je beste vriendin je handtekening zet op de huwelijksakte, acte de présence geeft op een Indian Summer borrel of ’s ochtends die belangrijke presentatie geeft voor je collega’s, met dit vloeibare goud ben je overal het stralende middelpunt. Daarnaast steelt het glazen flesje van Halo met roségouden dop de show op je kaptafel. Wij zijn fan!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën