5 fijne terrasjes in het Gooi voor bubbels in de zon - Gooisch... als lifestyle

5 fijne terrasjes in het Gooi voor bubbels in de zon

De zomer is officieel begonnen en wat is het heerlijk! Wil jij ook optimaal van de zon genieten? Dan is een glaasje bubbels (of welk ander dorstlessend drankje je ook lekker vindt) op een van deze terrasjes echt een must!

1. George L.A. in Laren

Een iconisch terras in het Gooi is natuurlijk het terras van George L.A.. Internationale allure met een Gooische touch, daar houden wij wel van. Extra fijn: de keuken is open tot 23:00. Wil je na het borrelen blijven plakken, dan kan je hier later op de avond nog de meest heerlijke gerechten bestellen. Onze favoriet? De grilled lobster natuurlijk!

2. Blushing in Blaricum

Blushing kennen we natuurlijk allemaal als de toko van Gordon, maar wist jij al dat naast een goede kop koffie, hier ook gewoon een glas Moët kan bestellen? Wij zijn fan! Het enige nadeel is dat Blushing al om 18:00 haar deuren sluit, maar ach, dan kan de borrel ook niet uit de hand lopen, nietwaar?

blushing - terras in het gooi

3. Lakes Bar & Kitchen in Hilversum

Genieten van een goed glas wijn aan het water, wat is er nou fijner? En het kan gewoon in Hilversum, bij Lakes. De authentieke ‘Lakes beleving’ kenmerkt zich door fabulous food en excellent wines, een combinatie die eigenlijk altijd wel geslaagd is. Lakes is gevestigd op de Vreelandseweg en het terras kijkt uit op het water. Wij zien onszelf hier wel de zomer doorbrengen, jij ook?

4. Café Het Bonte Paard in Laren

Zien en gezien worden, dat is wel een van de belangrijkste redenen om jezelf neer te zetelen op het terras van Café Het Bonte Paard in Laren. Het café kent een rijke geschiedenis, die zeker de moeite waard is om eens tot je te nemen (klik), en al met al is het goed vertoeven hier!

5. Klooser in Amersfoort

Net buiten het Gooi, maar net zo leuk. Aan de rand van het centrum van Amersfoort zit de nieuwe trendy hotspot Klooser. Dit is the place to be voor een een glaasje bubbels en verrassend lekkere bites, of een goede cocktail. Tip: een keer in de zoveel tijd verandert Klooser in een club en kan je hier terecht voor een goed feestje!

Wat is jouw favoriete terras voor een zomerse borrel? Praat met ons mee op Facebook!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën