De mooiste 5* hotels in Berlijn! - Gooisch... als lifestyle

De mooiste 5* hotels in Berlijn!

Ga jij binnenkort naar Berlijn en vind je comfort belangrijk? Zoek niet verder. Dit zijn de mooiste 5* sterren hotels van Berlijn!

Het Waldorf Astoria Berlin ligt nabij de exclusieve winkelboulevard Kurfürstendamm. Het hotel is gebouwd in een moderne art-decostijl. Het hotel beschikt over suites met een eigen terras, een restaurant met Michelin ster, én de eerste Guerlain Spa van Duitsland.

Het klassieke Regent hotel ligt aan de Gendarmenmarkt en heeft marmeren badkamers. Ook culinair gezien is dit een prima hotel: het restaurant beschikt over een Michelin ster. De Regent Bar schenkt zeldzame whisky’s en exclusieve wijnen.

Hotel am Steinplatz is een boetiekhotel en ligt in de charmante wijk Charlotttenburg. Het hotel is gevestigd in een jugendstil gebouw en biedt de bezoeker o.a. een exclusieve spa en een fitnessruimte met panoramisch uitzicht.

Das Stue Hotel, in de wijk Mitte, heeft stijlvol ingerichte kamers en suites. Dit design hotel beschikt over een binnenzwembad, een spa- en wellnesscentrum en een sauna. Hier kom je echt tot rust! Het restaurant Cinco by Paco Pérez kreeg, hoe kan het ook anders, een Michelin ster.

Last but not least: het überluxe Adlon Kempinski Berlin. Het hotel bevindt zich in het hartje van de stad, naast de bekende Brandenburger Tor. Een fantastische locatie! Het hotel heeft een eigen winkelgalerij en een restaurant met maar liefst twee Michelin sterren. De kamers zijn ingericht met antieke meubels met daarbij een marmeren badkamer. Ook is er een neoklassiek binnenzwembad, een fitnessruimte van 800 m² (!) en een spa.

Meer weten over deze prachtige hotels? Je vindt ze allemaal op www.booking.com

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën