Deze tassen vallen altijd in de Smaak! - Gooisch... als lifestyle

Deze tassen vallen altijd in de Smaak!

De feestdagen komen langzaam dichterbij… Ben jij nog op zoek naar een vrouwelijke, stoere, maar toch ook chique tas om cadeau te geven aan je moeder, zus of beste vriendin? Dan hebben wij de ultieme tip.

Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, opende Smaak Amsterdam onlangs ook hun deuren in het altijd gezellige Den Bosch. De winkel in Brabant kreeg ook gelijk het nieuwe interieur van Smaak Amsterdam: strak en stijlvol. Als de nieuwe inrichting een succes wordt, zijn de andere winkels ook snel aan de beurt voor een make-over.

“Den Bosch is echt een gezellige stad. De mensen zijn vriendelijk, hebben humor en je hebt hier echt het gevoel dat ze ook echt genieten. Je ziet het aan de volle terrassen en kroegjes en niet alleen in de horeca maar in Den Bosch wordt ook nog echt gewinkeld”, aldus André Grundmann, oprichter en eigenaar van Smaak Amsterdam.

danny-269

ivo-139

jette-239

Smaak Amsterdam is een van oorsprong Amsterdams label met maar één doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken!

jenna-groen livia-zwart-285 mickey-259

Smaak Amsterdam staat voor vrouwelijk en stoer met een chique twist. Het merk is tijdloos maar tegelijk helemaal van deze tijd. De vrouw die een Smaak tas aanschaft is zeker geen doorsnee vrouw: ze is zelfverzekerd, onafhankelijk, modieus en ze weet wat ze wil.

laptoptas-pax-groen-285 sam-159 tony-creme-219

Onze favoriet:

celine-oranje-149

Tip: Woon je niet in (de buurt van) Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Den Bosch? Smaak heeft ook een uitgebreide webshop… met veel bijpassende accessoires.

Happy shopping!

www.smaakamsterdam.com

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën