Cadeautips voor de feestmaand! - Gooisch... als lifestyle

Cadeautips voor de feestmaand!

December is een drukke, maar gezellige maand. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw, feestjes, etentjes, borrels… én niet te vergeten: cadeaus kopen. Vind je het moeilijk om een origineel cadeau te kopen, of heb je gewoon weinig tijd? Gooisch geeft cadeautips!

December is het ultieme moment om je familie en vrienden eens goed te verwennen. En hoe kan dat nou beter dan met heerlijke en mooie verzorgingsproducten? Deze limited edition geschenkset van EOS bestaat uit een bodylotion, een handlotion en een lippelbalsem.

unnamed-1

adviesprijs €18,79

Hoe leuk zijn de sieraden van Embraced Jewels? Helemaal origineel: de sieraden met initialen. Leuk om te geven, én om te krijgen!

unnamed-2

Embraced Jewels – Love Bullets vanaf € 79,-

De wijnen van Black & Bianco  zijn op dit moment helemaal hot! Het Nederlandse wijnmerk bestaat uit een reeks wijnen, een Prosecco en verschillende wijncocktails. De wijnen worden over de hele wereld geselecteerd bij mooie wijnhuizen en gebotteld in de altijd herkenbare fles die óf wit óf zwart is.

unnamed

Tip van Gooisch: de Chardonnay uit 2015 €12,95

Mooi gevormde en verzorgde wenkbrauwen waren afgelopen jaar hotter than hell. En dat zal in 2017 zeker niet veranderen. Dit fijne wenkbrauwproduct (Gooisch heeft dit product uiteraard uitvoerig getest!) geeft de wenkbrauw kleur, maakt ze voller en is longlasting. Een echte aanrader voor alle beauty queens.

brow-colourn-fix_10_20-009

Blèzi Brow Colour ’n Fix € 17,95

In dit boek vind je lekkere en originele soeprecepten. Gemakkelijk te maken en, naast de lunch, ook heel geschikt als avond maaltijd. Vegetarische soepen, klassieke soepen, exotische soepen, you name it. Voor ieder wat wils!

00012195_1

Dille & Kamille €17,95

Heb jij al zin in de feestmaand?

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën