Beauty tips voor mooie handen! - Gooisch... als lifestyle

Beauty tips voor mooie handen!

Het internet staat vol met beauty tips. Die tips gaan meestal over huid en haar. Onze handen worden helaas vaak vergeten. Daarom speciaal voor jullie: beauty tips voor mooie handen!

*Als je vaak in aanraking komt met schoonmaakartikelen of tijdens het tuinieren: gebruik handschoenen. Dit voorkomt dat je handen uitdrogen.

*Investeer in een goede luxe handcrème met verzorgende ingrediënten, zoals shea butter of arganolie. Tip: smeer je handen in voor het slapen gaan. Dan kan het ’s nachts lekker intrekken.

natura-bisse

handcrème Natura Bissé

*Gebruik bij het lakken van je nagels áltijd een basecoat. Dit voorkomt verkleuring van de nagels. Als je nagellak verwijdert, doe dit dan met een aceton-vrij middel. Ook aceton kan voor verkleuring zorgen. Tip: ga naar een professionele nagelstudio en je handen zien er weer pico bello uit.

*Ga jij komend seizoen ook genieten van een weekje winterzon? Vergeet dan niet om ook je handen in te smeren met zonnebrandcrème!

P1110701

Playa Teresitas (Tenerife)

*Let er op dat je voldoende groenten en fruit eet. Een tekort aan vitaminen kan de oorzaak zijn van een droge huid.

*Hoe lekker het ook is: douche niet te lang en niet te heet. Te heet douchen droogt je huid, en dus ook je handen, uit. Gebruik na het douchen altijd een vochtinbrengende bodylotion.

54303m_z

Hoeveel tijd besteed jij aan de verzorging van je handen?

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën