To nail or not to nail? - Gooisch... als lifestyle

To nail or not to nail?

Dit Italiaanse nagellakmerk wist zich bij de lancering in Italië (2013) duidelijk te onderscheiden op de markt van professionele nagellakken. Nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren.

Het Italiaanse FABY lanceert dit najaar in Nederland een eigen webshop, met een vaste collectie van maar liefst 205 (!) “European Classics”.

a_walk_on_water_13eur

A walk on water

a012-hollywood-party

Hollywood Party

a017-red-carpet

Red Carpet

a018-copy

Shake Shake

a019-copy

Velvet Touch

a020-copy

Violet Cookies

a021-i-believe-in-lies

I believe in lies

Goed om te weten:
Alle FABY-nagellakken zijn 5-free en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin.  100% cruelty free en wordt dus niet getest op dieren. De producten zijn vrij van petroleumderivaten en parabenen. De héle productlijn is 100% vegan!

Met deze gezondheids- en milieubewuste filosofie heeft het nagellakmerk ook “Faby Nature” ontwikkeld. Een nieuwe nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten die op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt. De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren.

100_-cashmere_16eur

100% cashmere

afromosia_16eur

Afromosia

cymbidium_16eur

Cymbidium

etruscan_clay_16eur

Etruscan Clay

peau-d_ange_16eur

Peau d’Ange

silk-cocoon_16eur

Silk Cocoon

Welke kleur is jouw favoriet?

De vaste collectie (€13,00 per stuk) en Faby Nature (€16,00 per stuk) zijn nu verkrijgbaar in Nederland via www.fabyshop.nl

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën