The 80's are back! - Gooisch... als lifestyle

The 80’s are back!

De één omarmt het, de ander verafschuwt het. Maar éen ding is zeker: de jaren ’80 zijn terug in modeland. Carmen introduceert de Chopstick Curler en speelt daarmee heel  goed in op deze (oude) nieuwe trend.

De Chopstick Curler (de naam zegt het eigenlijk al) is een ultradunne krultang met eindeloos veel styling mogelijkheden. In een handomdraai creëer je de mooiste looks. Je maakt er fijne krullen mee voor een prachtige volle bos. De extra dunne krultang is superhandig in gebruik: een totale hair make over is zo gefikst en blijft de hele dag uitstekend in vorm.

unnamed

Op www.chopstickcurler.nl vind je drie inspirerende tutorials. Een biker look voor rock chicks, een bohemian look voor flower power babes en een glam look voor citygirls. Laat je inspireren! Deze krultang is nieuw in de Benelux en een echte musthave.

carmen-chopstick-curler-hand

De Chopstick Curler warmt snel op en is voorzien van een keramische coating voor gezond haar. Het meedraaiend snoer is maar liefst 1,8 m lang en dat geeft je veel vrijheid tijdens het stylen. Ideaal!

De adviesprijs van de Carmen Chopstick Curler is € 29,99. Verkooppunten vind je op www.carmen.nl.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën