Nieuwe samenwerking modegigant en bekende fashion designer! - Gooisch... als lifestyle

Nieuwe samenwerking modegigant en bekende fashion designer!

Steeds vaker gaan grote modeketen samenwerken met high end labels. Deze cross-brand schoenencollectie zag niemand aankomen en is op z’n minst erg verrassend te noemen!

Deze keer zijn het Zalando en Marni die hun handen ineen geslagen hebben. Het Italiaanse designermerk heeft vier van Zalando’s favoriete schoenenmerken, Dr. Martens, Reebok, Timberland en Vans, geherinterpreteerd.

00050_815_d

00010_176_d

Marni experimenteerde voor de Step Into Marni-collectie met vormen, materialen en kleuren en de typische Marni-kenmerken, zoals franjes. Al deze elementen zorgen voor elegantie, maar tegelijktijd zijn de modellen ook eenvoudig en abstract.

00020_348_d

00030_496_c

Door de nauwe samenwerking blijft de collectie trouw aan het originele design van de schoenen, maar kreeg elk paar ook een verrassende, stijlvolle en moderne twist. Het resultaat is subtiel, maar toch origineel én met behoud van het artistieke en avant-gardistische imago van Marni.

00040_587_e

De Step Into Marni campagne werd samen met MARNI opgezet. De limited edition #StepIntoMARNI is vanaf 27 oktober 2016 exclusief te koop bij Zalando. Meer informatie is te vinden op  http://www.zalando.nl/step-into-marni/

Wat vind jij van de ontwerpen? Musthaves… of een absolute no-go?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën